Haberler

Orta Refüje Devrilen Araç Alev Aldı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde kontrolden çıkıp orta refüje devrildikten sonra alev alan hafif ticari araçtaki 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde kontrolden çıkıp orta refüje devrildikten sonra alev alan hafif ticari araçtaki 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Mustafakemalpaşa İlçesi Taşköprü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Kocaeli'den İzmir'e giden Tuğrul Çelik yönetimindeki 45 TA 1798 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkıp orta refüje devrildikten sonra alev aldı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi sonucu araçtan çıkarılan Ayşe Çelik ve Zübeyde Ünsal'ın hayatını kaybettiği belirlenirken, ağır yaralanan sürücü Tuğrul Çelik ise ambulans helikopterle Bursa'daki bir hastaneye kaldırıldı.

Ayşe Çelik ve Zübeyde Ünsal'ın cesetleri, yapılan incelemenin ardından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafakemalpaşa ayşe çelik Taşköprü 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title