Haberler

ORT Uydu Yayınına Başladı

Güncelleme:

Osmaniyem Radyo TV (ORT)'nin uydu yayına başlaması nedeni ile bir açıklama yapan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, mutluluğunu dile getirdi. ORT geçtiğimiz gece uydu frekansı ile ilk yayınını vermeye başladı.

ORT'nin uyduda yayın vermesinin Osmaniye için çok önemli bir gelişme olduğunu ifade eden Başkan Kadir Kara, artık ORT'nin, Osmaniye'nin dünyaya açılan bir kapısı olacağını söyledi. Başkan Kara, "Osmaniye için çok mutluyum. Yıllardan bu yana karasal yayın olarak ilimize faaliyet veren ve zor şartlara rağmen ayakta kalmayı başararak yayınlarına ara vermeden devam eden ORT, bu sürece kadar gözümüz, kulağımız oldu. Ancak gelinen nokta şu ana kadar yaptığı hizmetlerin çok daha ilerisinde bir noktaya geldi. Bizler Osmaniye'de pek çok güzel işlere imza atabiliriz. Ancak bunu başka şehirlere aktaramadıktan sonra pek fazla bir şey ifade etmez. Artık Osmaniye ORT aracılığı ile tanınacak. ORT Osmaniye'nin dışarıya açılan kapısı olacak." şeklinde duygularını ifade etti.

BAŞKAN KARA'DAN ORT YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Kadir Kara, ORT'nin uyduya çıkmasında büyük emek sarf eden ORT Yönetim Kuruluna ve bu televizyonun kurulmasından bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür etti. ORT'nin uyduya taşınması için çok emek verildiğini yakından bildiğini ifade eden Başkan Kadir Kara, "Başta ORT Yönetim Kurulu Başkanı Latif Kaplan ve yönetim kurulu üyesi Menderes Demir Beyleri ve ayrıca yine büyük emek sarf eden ORT Genel Yayın Yönetmeni Çağtay Öner kardeşimi ve cefakâr bir şekilde tüm çalışanlarını yürekten kutluyorum" dedi.

Başkan Kadir Kara, ORT'de yıllardır gönüllülük esası ile hizmet veren ve şu anda resmi olarak ORT'de göreve başlayan genel yayın koordinatörü Ahmet Yılmaz ve haber müdürü Ali Celal Kaymak'ın çok iyi bir seçim olduğunu belirterek her ikisine de yeni görevlerinde başarılar diledi.
ORT Türksat 3A, Frekans 10699, Sembol 14266, Fec 2/3, Polarizasyon Horizontal'dan yayın verdiği kaydedildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Kara Osmaniye Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

A .ERDAL ÜNALANe_unalan@hotmail.com:

HD uydu alıcısı olanlar otomatik arama yapılırsa kanal çıkıyor frekans 10699 sembol 15200 H ben şuan yayını izliyorum

4
2
yanıtYanıtla
A.ERDAL ÜNALANe_unalan@hotmail.com:

Next mınıx HD Amıgo uydu alıcısı ile ORT yayınını buldum.Tüm tarama yapmak gerekiyor.Verilen frekans yanlış.Bulduğum (Frekans 10699,sembol 15200,H,)Şu anda test yayınında. Tüm Türkiye'ye ve Osmaniye'ye hayırlı olsun.

1
2
yanıtYanıtla
A. Erdal Ünalane_unalan@hotmail.com:

Verdiğiniz frekanslar doğru değil. Lütfen düzeltin

3
0
yanıtYanıtla
İsmail Benlidribenli@gmail.com:

ORT izlenmek istiyorsa bir partinin detone sesi değil de Osmaniye'nin ses iolursa izlenir;;yoksa dün neyse bu gün de o olur,yarın da o olur.

2
0
yanıtYanıtla
eyup buluteyup_bulut66@hotmail.com:

ort yetkilileri bizimle dalga geçiyorlar sanki.verdikleri 2 frekanstada arama yaptım yayın çıkmıyor

1
0
yanıtYanıtla
Burçak Yeşilerburcakyesiler@gmail.com:

10966 H 15200 Frekansı budur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title