Haberler

Örnek Öğretmene Başarı Belgesi

Isparta otogarında içinde altın ve döviz bulunan paketi polise teslim eden öğretmene başarı belgesi verildiği bildirildi.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Kepez İlçesi General Şadi Çetinkaya İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Gülcan Özkan'ın, Manisa'dan Antalya'ya yolculuğu sırasında Isparta otogarının tuvaletinde bir paket bulduğu belirtildi.

Vakit darlığı nedeniyle paketle otobüse binerek Antalya'ya gelen Özkan'ın, polis karakoluna giderek bulduğu paketi teslim ettiği aktarılan açıklamada, paketten yaklaşık değeri 20 bin lira olan altın ve dövizin çıktığı ifade edildi.

Açıklamada, paketin polis ekiplerinin yaptığı araştırma sonucu Akseki ilçesinde oturan bir kadına ait olduğu belirlendiği ve sahibine teslim edildiği vurgulanan açıklamada, örnek davranışından ötürü Özkan'a İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay tarafından başarı belgesi verildiği kaydedildi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Isparta Antalya Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title