Haberler

Ormanlık Alandaki Cinayete 4 Gözaltı

Uşak'ta 33 gün önce ormanlık alanda cesedi bulunan ve boğularak öldürüldüğü belirlenen 34 yaşındaki Birhan Dinçer'in cinayet şüphelisi olarak 1'i kadın kadın 4 kişi jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Uşak'ta 33 gün önce ormanlık alanda cesedi bulunan ve boğularak öldürüldüğü belirlenen 34 yaşındaki Birhan Dinçer'in cinayet şüphelisi olarak 1'i kadın kadın 4 kişi jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Dinçer'in, rahatsız etitiği kadının eşi ve 2 yakını tarafından öldürüldüğü ileri sürüldü.

Uşak, merkeze bağlı Sorkun ile Paşacıoğlu köyleri arasındaki ormanlık alana geçen 24 Kasım'da mantar toplamaya giden köylüler, yol kenarında üzerinde sadece iç çamaşırları bulunan bir erkek cesediyle karşılaşıp, durumu jandarmaya bildirdi. Uşak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayın ardından yaptıkları çalışma sonucunda öldürülen kişinin Sivaslı İlçesi'ne bağlı Ketenlik Köyü'nden Birhan Dinçer olduğunu belirledi. Boğularak öldürüldüğü sanılan Uşak Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde bir deri firmasında çalışan ve bekar olduğu öğrenilen Dinçer'in öldürülmesinin ardından araştırmasını derinleştiren jandarma ekipleri, cinayeti aydınlattı.

Cinayet yeri ve otopsi raporları üzerinde titiz bir çalışma yapan ekipler, delillerden yola çıkılarak cinayetin Birhan Dinçer'in F.S. adlı kadını rahatsız etmesinden dolayı işlendiğini tespit etti. İddiaya göre şüpheliler kadının eşi T.S., eniştesi S.C. ve yeğeni U.C.'nin, Birhan Dinçer'i F.S.'yi rahatsız ettiği gerekçesiyle kavga ettikten sonra öldürüp, bir araç ile yol kenarına atarak kaçtıkları belirlendi. Jandarma ekipleri, geçen salı günü F.S., T.S., S.C. ve U.C.'yi evlerinde yakalayıp, gözaltına aldı. jandarmadaki işlemlerinin ardından 4 şüpheli, bugün adliyeye sevk edildi. - Uşak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivaslı Sorkun Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title