Haberler

Ormandaki Hortumu Takip Eden Jandarma, İki Kenevir Tarlasını Ortaya Çıkardı

Güncelleme:

Kuşadası'nda kenevir bitkisi ekimi yapıldığını tespit eden ekipler, ormanlık alana döşenen hortumu takip ederek 80 metre aralıkla iki noktadaki yasa dışı kenevir ekim sahasını ortaya çıkardı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde sulama amaçlı olarak ormanlık alana döşenen hortumu takip eden jandarma ekipleri, iki ayrı kenevir ekim sahasını ortaya çıkardı. Operasyonda 3 bin 279 kök kenevir ve 3,5 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

EKİM YAPILDIĞINI TESPİT EDEN EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ile KOM Şube Müdürlüğü narkotik uygulanan 'uyuşturucu madde eylem planı' çerçevesinde yapılan araştırmalar sonucunda Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Mahallesi Sivritepe mevkiinde ormanlık alan içerisinde kenevir bitkisi ekimi yapıldığını tespit etti.

HORTUMU TAKİP EDEN EKİPLER TARLAYA ULAŞTI

Narkotik ve bomba arama köpeklerinin de katıldığı operasyonda, sulama amacıyla ormanlık alana döşenen hortumu takip eden jandarma ekipleri, yaklaşık 80 metre aralıkla iki noktadaki yasa dışı kenevir ekim sahalarını ortaya çıkardı. Operasyonda 2 bin 400 ve 879 kök olmak üzere toplam 3 bin 279 kök kenevir bitkisi ile 3,5 kilo kurutulmuş esrar maddesi ele geçirildi.

SUÇ DOSYALARI KABARIK ÇIKTI

KOM Şube Müdürlüğü narkotik timlerinin yaptığı teknik takip sonucu olayın şüphelisinin R.C. olduğu belirlendi. Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, 6136 SKM, göçmen kaçakçılığı ve yasa dışı ekim olmak üzere 4 ayrı suç kaydı olduğu anlaşılan R.C.'nin evinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız av tüfeği de ele geçirildi.

KENEVİRLER İMHA EDİLDİ

Ele geçirilen kenevir bitkileri İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından imha edilirken, firari şüpheli R.C.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (39)

Londoneye:

Çocuklar bile içiyor zararı yok. hırsızlığa çere bulun. . .

11
9
yanıtYanıtla
gariban:

Ottur günahı yoktur bırakın gençler eğlensin

9
11
yanıtYanıtla
tinerci:

Susuz mu kalsın bitkiler

10
9
yanıtYanıtla
OLAYYERİ İNCELEME:

suçlu aslen 21 plaka olabilir.

9
3
yanıtYanıtla
asilzade:

idam gelse acaba bunlara yapabilen ekebilen kullanada vereceksin idamı bak bakalım 6 ay sonra kullanan kalıyor mu görün. . .

6
5
yanıtYanıtla
GRMNCK:

DAHA YEŞİL TÜRKİYE İÇİN EL ELE . . .

10
1
yanıtYanıtla
yorum:

birde ankara sincan ilçesine gelin burası uyuşturucu merkezi oldu polisler bile rüşvet yiyo çetelerden

9
2
yanıtYanıtla
E- Devlet:

e-devlet portalına giriş yapın. Cumhurbaşkanına mesaj yaz bölümünde şikayette bulunun. .

yanıt8
yanıt0
12456:

işsizlermiş de ekmek parasıymış da saçmalık kardeşim bunlar gitsinler çalışsınlar sanayiye gitsinler mendil satsınlar ama kimseyi zehirlemesinle hakları yok haram kazanç zaten bu

7
3
yanıtYanıtla
asilzade:

bu 12456 isimli arkadaşın yorumuna eksi like veren dengesizde emin olun aynı bu yakalanan mübdezellerdendir. . .

yanıt1
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title