Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Gümüşhane'de Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Milletimizin, İslam aleminin üzerinde kara bulutlar dolanıyor ama inşallah şafak yakındır.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Milletimizin, İslam aleminin üzerinde kara bulutlar dolanıyor ama inşallah şafak yakındır. O bakımdan Allah'ın izniyle dimdik ayakta duracağız, Cumhurbaşkanımız gibi." dedi.

Bakan Eroğlu, Vali Okay Memiş ile Belediye Başkanı Ercan Çimen'i makamında ziyaret etti. Başkan Çimen, Eroğlu'na fahri hemşehrilik beratı verdi.

Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse'yi ziyaretinde yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçiminde Gümüşhane'nin destan yazdığını belirterek, "Gümüşhane AK Parti'nin yüzünü ak etti, yüzde 68 oyla. Bugün Türkiye'de siyasi istikrar varsa bunu siz teşkilatımızın bütün güzide mensuplarına borçluyuz." diye konuştu.

Milletin tarihinde, 2015 seçimlerinin çok önemli dönüm noktası olduğunu vurgulayan Eroğlu, "Türkiye'nin önünü kesmek için FETÖ haini var ya, o zamandan beri, 2013 yılından bu yana bir çalışma içindeydi. Esasen bu yabancılar tarafından Türkiye'nin önünü kesmek isteyen, bu toprakla da bizi bölmek, parçalamak, yok etmek isteyen düşman ülkelerinin bir planıymış. Bu haini yıllarca kullanmışlar maşa olarak, neticede bunla bazı kamu kurumlarına, askeriyeye, emniyet teşkilatına sızmışlar." değerlendirmesinde bulundu.

Eroğlu, "Bunlar önce 17-25 Aralık'ta bir hukuk darbe girişi yapmak istediler ama Allah fırsat vermedi." ifadesini kullanarak, şöyle devam etti:

"Daha sonra seçimlerde, bilhassa Cumhurbaşkanımızı seçtirmemek için gece gündüz çalıştılar bu hainler, neticede de en son 15 Temmuz günü bütün alçak, hain yüzlerini ortaya çıkardılar ve bildiğiniz üzere Amerika'daki bu sapık hainin, yüzünde meymenet olmayan… Size soruyorum, bu adamın yüzünde meymenet var mı? Yok. Ne olduğu belli değil. Kardinal mi, başka bir şey mi? Son derece hain bir insan fakat insanları nasıl kandırmış? 1 dolar gönderiyor, okuyor veya rütbesini okuyor gönderiyor, o insanları kandırıyor. Nasıl kanarlar böyle bir haine? İnşallah bundan böyle kanacak insan yoktur diye düşünüyorum. Zaten Cenab-ı Allah Kur'an-ı Kerim'de 'Akledin' diyor. Aklımızı kullanmamız lazım. Allah böyle bir daha hainlere fırsat vermesin. Milletimizin, İslam aleminin üzerinde kara bulutlar dolanıyor ama inşallah şafak yakındır. O bakımdan Allah'ın izniyle dimdik ayakta duracağız, Cumhurbaşkanımız gibi."

"Türkiye'nin önü AK Parti sayesinde daha da açılacak"

Bakan Eroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da da gazi olduğunu söyleyerek, şöyle dedi:

"Çünkü kendisi 15 Temmuz gecesi özel yetiştirilmiş ekipler tarafından kaldığı Marmaris'teki otelde oradan alınıp, bir şekilde çok haince, ne yapacakları belli değil ama onların hesabı var da Rabbimin de hesabı var. Hatta o zaman kendisine, 'Şurada Yunan adasına sizi götürelim' dedikleri zaman çok kızdı, 'Biz kefenimizi giyerek çıkmışız ortaya, gidip milletimle beraber bu mücadeleyi yapacağım.' dedi. Dalaman'a giderken tacizler oldu, İstanbul'a giderken havada taciz etmek istediler ama Rabbim fırsat vermedi. İstanbul Atatürk Havalimanındaki kule hala bu mendebur FETÖ'cülerin, asker elbisesi giyinmiş alçakların elindeyken, pistin ışıkları yanmamasına rağmen indi ve milletiyle kucaklaştı. Gümüşhane'de de olduğu gibi kahraman milletimiz meydanları doldurdu."

Teşkilat olmazsa AK Parti'nin olmayacağını belirten Eroğlu, "AK Parti olmazsa Türkiye'de siyasi istikrar olmaz. Türkiye'de siyasi istikrarın garantisi AK Parti'dir." diye konuştu.

Eroğlu, Anayasa değişikliği ile ilgili çalışmaların devam ettiğini anımsatarak, "Türkiye'nin önü AK Parti sayesinde daha da açılacak. 12 artı 1 maddelik anayasa çalışması da görüşülüyor. MHP de, sayın Bahçeli de gerçekten devletini seven bir kişi, o da partisi MHP'de destek verecek çünkü neticede bu mesele AK Parti'nin veya bir kişinin değil, milletin meselesi. Mesele millet meselesi olunca, gerisi teferruattır. Biz bu anlayışla hareket ediyoruz. Siyasi partilerde maksat ülkeyi kalkındırmak, daha ileriye taşımaktır. Siyasi partilerin vazifesi, vecibesi, misyonu budur. Dolayısıyla AK Parti'de bu misyonu yerine getiriyor." sözlerine yer verdi.

Kaynak: AA / Politika

Veysel Eroğlu Gümüşhane AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title