Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Çankırı'da

Güncelleme:

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'i makamında ziyaret etti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'i makamında ziyaret etti.

Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Çankırı'da yapılan işlerden çok etkilendiğini belirtti.

Çankırı Belediyesinin önemli projeleri olduğunu ifade eden Eroğlu, "Projeler arasında yer alan uçak, tren, gemi kütüphane ile hayvan ambulansını ilk defa Çankırı'da duydum.  Bu tür projelerin diğer illerde de yaygınlaştırılması gerekmekte. Başkanımız projelerini gerçekleştirirken çocuklardan yaşlılara kadar herkesi düşünmüş. On iki yıl önce Çankırı köydü ama Çankırı şimdi kısa zamanda sosyal donatıları, altyapısı, parkları ve bahçeleri ile yaşanabilir bir şehir oldu. Başkanımızla Çankırı'nın yıldızı parladı. İnşallah bu çalışmalar herkese örnek olur" şeklinde konuştu.

Bakan Eroğlu, önümüzdeki yıl mart ayında Güney Kore'de Türkiye'nin desteği ile yapılacak 7. Dünya Su Forumu'na Kore gazilerinden iştirak etmek isteyenleri de götüreceklerini söyledi.

Şeref defterini imzalayan Eroğlu, Bakan Yardımcısı Nurettin Akman ve bakanlık bürokratlarıyla Dinç'i tebrik ederek makamdan ayrıldı. - Çankırı

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu İrfan Dinç Çankırı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title