Haberler

Orman Haftası

Gümüşhane'de "Orman Haftası" dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı.

Gümüşhane'de "Orman Haftası" dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı.

Zafer Meydanı'nda düzenlenen fidan dağıtım törenine, Vali Vekili Cahit Karatepe, Orman İşletme Müdür Vekili Ozan Aydın, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, CHP Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Vekili Karatepe, burada yaptığı konuşmada, 2013 yılında 2 milyon fidanı toprakla buluşturmayı hedeflediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Fidan dağıtma amacımız vatandaşlarımızı fidan dikmeye teşvik etmek ve yaygınlaştırmaktır. Mazı, mavi ladin, sarı çam ve ceviz fidanı gibi fidanları vatandaşlarımıza ücretsiz vererek dikim yapmalarını sağlıyoruz. Geçen yıl ilimizde 1.5 milyon fidanı toprakla buluşturduk. Bu yıl 2 milyon fidanı toprakla buluşturmayı hedefledik. 'Her insan bir fidan' sloganı ile hedeflediğimiz rakama ulaşmak istiyoruz. Amacımız gerek ilimizi gerekse bölgemizi daha fazla yeşile, daha fazla oksijene kavuşturmaktır."

Orman İşletme Müdür Vekili Aydın ise Orman Haftası kapsamında Gümüşhane kent nüfusu kadar 38 bin fidanın vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacağını kaydetti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA / Yerel

Cahit Karatepe Ozan Aydın Gümüşhane Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title