Haberler

Orman'dan 'Ali Palabıyık' Değerlendirmesi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe maçını yönetecek Ali Palabıyık'la ilgili, "Geçen seneki maçta sıkıntı yaşadık.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe maçını yönetecek Ali Palabıyık'la ilgili, "Geçen seneki maçta sıkıntı yaşadık. Tatsız bir maçtı. İnşallah bu maçta etki altında kalmaz" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bir şans oyunu şirketi ile imzalanan sponsorluk anlaşmasında Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 'Fenerbahçe maçına bahis yapsaydınız, siz ne oynardınız' sorusuna Orman, "Oynanabilecek bir şey olsa keşke Fair-Play'a oynayabilsem. Düzgün sahada düzgün futbola. Güzel fotoğraflara, güzel enstantaneler ve goller olabilse. Maçın sonucu çok önemli değil. Altı üstü bir derbi. İnşallah insanların güzel futbol seyrettiği bir ortam oluşur. Saha dışı stratejilerle değil de oyuncuların yapmış olduğu stratejiler olur" şeklinde konuştu.

"İNŞALLAH ETKİ ALTINDA KALMAZ"

Bu hafta oynanacak derbiyi yönetecek Ali Palabıyık'ın geçen sene Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçını da yönettiğini hatırlatan Orman, "Geçen seneki maçta sıkıntı yaşadık. Tatsız bir maçtı. İnşallah bu maçta etki altında kalmaz. Allah ona hakem şansı versin. Bu sene bizim maçımızı yönetti. Gördüğü ne isi onu versin. Bazen yanlışta verebilir. Verdiği kararları maçın atmosferinden değil de gözleri ile vermesini temenni ediyorum" diye konuştu.

"BEN CEZANIN BU MAÇTAN SONRA BİTECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORDUM"

Derbiyi izlemeyecek olmasının özel bir nedeni olmadığını ifade eden Orman, "Cezalıydım, yeni bitti. Ben cezanın bu maçtan sonra biteceğini düşünüyordum. Bazen aradaki süreçleri saymıyorlar. O öyle değilmiş. Sezon başlangıcı ile aradaki süreç sayılmıyormuş. Ben onu milli takım arasında da sayılmıyor diye biliyordum. O yüzden katılmayacağım. Özel bir sebep yok. Fenerbahçe maçında birçok maça gittim. Birçok maç seyrettim. Fenerbahçe orada bizimle ilgilendi. Bu maçta öyle olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Orman ayrıca taraftarı geren şeyin basın ve yöneticiler olduğunu söyledi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Palabıyık Fikret Orman Fenerbahçe Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title