Haberler

Orman: Bu Sezon, Bir Feda Sezonu Değildir

Güncelleme:

Beşiktaş BAŞKANI ORMAN."BEŞİKTAŞ 1 SENE STADYUMLA ALAKALI SIKINTI YAŞAYACAK."

Beşiktaş BAŞKANI ORMAN: BU SEZON, BİR FEDA SEZONU DEĞİLDİR

"ŞU ANA KADAR GAZETELERDE YAZILDIĞI GİBİ DOLAYLI VEYA DİREK HİÇBİR TEKNİK ADAM İLE GÖRÜŞMEMİZ OLMAMIŞTIR"

"BEŞİKTAŞ'IN ARTIK YÜKÜMLÜLÜKLERİNİ YERİNE GETİRMEYEN KULÜP İMAJI KALMAMIŞTIR"

"YAPMIŞ OLDUĞUMUZ PLANLARLA BORCUMUZU 2 SEZON İÇİNDE 100 MİLYON TL'Lİ RAKAMLARA DÜŞÜRECEĞİZ"

"BEŞİKTAŞ 1 SENE STADYUMLA ALAKALI SIKINTI YAŞAYACAK. BUNU YAŞAMAK ZORUNDAYIZ"

"SEZON SONU GELDİĞİ ZAMAN TEKNİK DİREKTÖR KONUSUNDA STRATEJİMİZİ BELİRLEYECEĞİZ"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bu akşam NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programına telefonla katılarak Siyah Beyazlı kulübün gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman bu sezonun Beşiktaş için Feda sezonu olmadığını belirtirken şunları söyledi;

"Bu sezon bir Feda sezonu değildir. Beşiktaş futbol takımı Türkiye'deki en ciddi üç yüksek bütçeli takımından biridir. Beşiktaş Futbol Takımı'nın senelik maliyeti 35 milyon Euro seviyesindedir. Bizim futbolcularımızın hepsi de zamanında ücretlerini alan oyunculardır. Beşiktaş'ın artık yükümlülüklerin yerine getirmeyen kulüp imajı kalmamıştır. Borcumuzu 150 milyon TL civarında aşağı çektik. Yapmış olduğumuz planlarla da borcumuzu 2 sezon içinde 100 milyon TL'li rakamlara düşüreceğiz. Bizim eski futbolcularımıza, menajerlere ve kulüplere de borcumuz kalmamıştır. Artık bu durumlar bir daha yaşanmayacaktır. Bizim en önemli sıkıntımız gelirlerimizi artırmaktır. Ben Akhisar Belediyespor maçından sonra Bodrum'a giderek Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar ile Kültür ve Turizm Bakanımız Ömer Çelik ile öğle yemeğinde bir araya geldim. Kendilerine İnönü Stadı konusunda bize destek oldukları için tekrar teşekkür ediyorum. İnönü Stadı'nın inşaatına nisan ayı sonu gibi başlamak istiyoruz. Yasal süreçlerimizde de sıkıntı yoktur. Prosedürlerimizin sonuna geldik. Sadece bir sezon dışarıda oynamak istiyoruz. Rakiplerimiz sezon içinde fazla maç oynuyor, Olimpiyat Stadı'nın da futbol için çok uygun bir stadyum değil. Yeni sezonda nerede oynayacağımız henüz karar vermedik. Rakiplerimizle aramızdaki gelir farkını kapatmak için stadımız çok hızlı bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Beşiktaş 1 sene stadyumla alakalı sıkıntı yaşayacak. Bunu yaşamak zorundayız çünkü bu yatırımı yapmak zorundayız. Ben başkan olmama rağmen stadyumla ilgili tüm ayrıntıları en ince detayına kadar şahsen takip ediyorum. Biz göreve geldiğimizde stadyumla ilgili yapılan hiçbir şey yoktu. Artık inşaat sürecine başlayacağız."

"DOLAYLI VEYA DİREK HİÇBİR TEKNİK ADAM İLE GÖRÜŞMEMİZ OLMADI"

Başkan Orman sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılması gündemde olan teknik direktör Samet Aybaba konusunda da şunları söyledi;

"Bizim teknik direktör konusunda görüşümüz, uzun süreli çalışma yapmaları yönündedir. Samet Aybaba sezon başında çok büyük yüreklilik göstererek teklifimizi kabul etti. Bu sene de bence önemli işler yaptı. Fakat futbolda iddialı laflar konuşmak çok kolaydır ancak icraata gelindiği zaman stratejiler her an değişebilir. Bizim niyetimiz yaptığımız kontratta olduğu gibi 4 yıl çalışmaktır. Fakat bu kontratlar saha skorları ve takımın kamuoyuna verdiği güven ile paraleldir. Sezon sonu geldiği zaman stratejimizi belirleyeceğiz. Şu ana kadar gazetelerde yazıldığı gibi dolayı veya direk hiçbir teknik adam ile görüşmemiz olmamıştır."

İSTANBUL / DHA - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Samet Aybaba Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title