Haberler

    Orkan Çınar'dan Galatasaray Açıklaması

    Bu sezonki başarılı performansıyla çıkış yakalayan Orkan'ın gelecek yıl Galatasaray forması giyeceği iddia edildi.

    Bu sezonki başarılı performansıyla çıkış yakalayan Orkan'ın gelecek yıl Galatasaray forması giyeceği iddia edildi. Orkan'ın babası da yaptığı açıklamada "Oğlum sezon sonu Galatasaray'a gidecek" ifadelerini kullanması bu iddiaları güçlendirdi.

    GAZİANTEPSPOR BAŞKANI İBRAHİM KIZIL'DAN ORKAN ÇINAR AÇIKLAMASI

    Futbol Arena'nın haberine göre, Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl, "Hayali haberlerle uğraşamam. Orkan, 2019 yılına dek bizim oyuncumuz. Bizim haberimiz olmadan bir yere gitmesi de mümkün değil. Bize gelen bir teklif yok. Olursa değerlendirilebiliriz, o ayrı. Ama yalan, hayali iddialara cevap vermek bile gereksiz" ifadelerini kullandı.

    Gaziantepspor'un en dikkat çeken oyuncularının başında gelen 19 yaşındaki futbolcu transfer dedikodularıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Şuan için tek odak noktasının Gaziantepspor formasıyla başarılı olup Fransa'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda ay-yıldızlı formayı giymek istediğini belirten Orkan Çınar, söylentilerle ilgili sezon sonunun gelmesi gerektiğini söyledi.

    ORKAN ÇINAR: 'BABAMLA GÖRÜŞMEDİK'

    İsminin Galatasaray gibi büyük takımlarla anılmasının kendisini mutlu ettiğini belirten genç yıldız adayı, ancak şuan için transfer söylentileri yerine sadece futboluna odaklandığını söyledi.

    Bugün gazetelerde çıkan ve babasının yaptığı iddia edilen haberlerle ilgili olarak da yorum da bulunan Orkan, şuan için bu durumdan haberinin olmadığını ve henüz babasıyla da bu süreci konuşmadıklarını sözlerine ekledi.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    İbrahim Kızıl Gaziantepspor Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title