Haberler

Orijin" Adlı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Fotoğrafçılık Kulübü'nün düzenlediği kurslara katılan kursiyerler tarafından çekilen fotoğraflardan oluşan "Orijin" adlı sergi açıldı.

Kayalı Yerleşkesi turnikeler kısmında açılan sergi ilk gününde ilgi ile karşılandı. Sergi, KLÜ Fotoğrafçılık Kulübü'nün dönem içerisinde gerçekleştirdiği "Gökyüzü ve Işık", "Mimari ve Tarihi Eser", "Sokak ve İnsan" kursları katılımcılarının kurs süresince çektikleri toplam 44 fotoğraftan oluşuyor. Bu kursiyerlere başarı ve katılımlarını belgeleyen sertifikaları ise açılış esnasında Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Sercan Yeşilköy tarafından takdim edildi.

Öğretim görevlileri, üniversite görevlileri ve öğrenciler tarafından ilgi ile karşılanan sergi 31 Mayıs Çarşamba akşamına dek sürecek.

Sergi hakkında konuşan Sercan Yeşilköy, Orijin'in kendileri için bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Bu fotoğrafları 15 farklı lokasyonda çektik ve fotoğraflar üç farklı temadaki atölyenin ürünü. Sergimizin teması orijin, ilk aşama, başlangıç noktası, herhangi bir şeyin ortaya çıktığı kaynak demek bu. Biz burada, yolun başında olduğumuzu fakat bu başlangıcın henüz son olmadığını, bu başlangıcın çok daha ileriye taşınacağını bilerek ve bunun için çabalayarak 'Orijin' adını verdik. Orijin, bizim için bir dönüm noktasıdır. Bu yılı tamamladığımızın fakat yolun yolun başında olduğumuzu ifade eden sergimizin adıdır" dedi.

KLÜ Fotoğrafçılık Kulübü olarak seneye bir karanlık oda kurmak istediklerini söyleyen Yeşilköy, Türkiye'de bir kulübe ait 5. karanlık oda ve Trakya'da ise ilk olacağını belirtti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Yeşilköy Kayalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title