Haberler

Orhangazi Semt Konağı İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Dilovası Belediyesi’nin başlattığı Semt Konağı projelerinden Orhangazi Mahalle Semt Konağı’nın inşaası hız kesmeden devam ediyor.

Dilovası Belediyesi'nin başlattığı Semt Konağı projelerinden Orhangazi Mahalle Semt Konağı'nın inşaası hız kesmeden devam ediyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, gerçek mahalle kültürünün ve ruhunun yaygınlaşması amacıyla başlatılan 'Semt Konağı' projelerinden Orhangazi Mahalle Semt Konağını en kısa zamanda tamamlayıp açılışa hazır hale getireceklerini söyledi. Mahallelerdeki semt konakları inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Toltar, "Orhangazi Mahallesi Semt Konağı inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşaatı en kısa zamanda bitirerek vatandaşımızın kullanımına hazır hale getireceğiz.

Semt konağı mahalle sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak, özlem duyduğu, gerçek mahalle kültürünü ve ruhunu burada yaşayıp gelecek kuşaklara aktarmasına imkan sağlayacak. Sosyal ve kültürel anlamda pek çok ihtiyacı karşılayacak" ifadelerine yer verdi. Semt konaklarının mahalle içerisinde birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışmayı artırdığı gibi komşuluk ilişkilerini de pekiştireceğinin altını çizen Başkan Toltar, "Semt konaklarının her türlü ihtiyacının karşılanarak, hizmet kalitesinin üst düzeyde olması için gereken donanımına özen gösteriyoruz" açıklamasında bulundu.

Semt konağıyla ilgili detayları da paylaşan Ali Toltar, "Semt konağında mescit, taziye alanı, halkımız için sosyal alanlar, çocuklar için kütüphane, okuma salonu yer alıyor. Halkımızın oturup vakit geçirebileceği, çay içebileceği fonksiyonel yaşam alanları oluşturuyoruz. Birçok sosyal ve kültürel ihtiyacını tek mekanda, çağın gereklerine uygun bir şekilde karşılayabilecek. Semt konağında gençlerimizde kütüphanede derslerini yapabilecek. Çok amaçlı salonda ise taziye, toplantılar gibi bir takım faaliyetler de yapılabilecek" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Toltar Orhangazi Dilovası Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title