Haberler

Orhaneli Ziraat Odası Atağa Kalktı

Orhaneli Ziraat Odası Hizmet Hamlesi Başlattı.

Orhaneli Ziraat Odası hizmet hamlesi başlattı.

Ziraat Odası başkanlığına seçilen Nafiz Kaya işe hızlı başladı. Odanın çiftçilerin kayıt merkezi olmaktan çıkarak, köylülere her türlü rehberlik ve destek veren kurum haline gelmeye başladığını söyleyen Kaya, ilk olarak 2008 model minibüs alarak oda faaliyetleri kısa sürede çiftçiye ulaştırmaya başladıklarını kaydetti. Başak sigortanın acenteliğini alarak çiftçilere tarım sigortası, hayat sigortası, deprem sigortası ve araç sigortası imkanları sunduklarını bildiren Kaya, alanında dünyanın en büyük markalarından olan C.P. yem firmasının Orhaneli baş bayiliğini de aldıklarını, üreticilerin her bir çuval yem için promosyon puanı alacaklarını, topladıkları puanlara göre traktör, plazma tv, bilgisayar, elektrikli ev aletleri ve yurt dışı tatil imkanı sunacaklarını anlattı.

Kaya, "Tarımla uğraşan vatandaşlarımızın her türlü meselelerini oda olarak çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

(BD-MŞ) 09.05.2008 16:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title