Haberler

Orhan Kural GKV'lileri Büyüledi

Prof. Dr. Orhan KURAL GKV Özel Okullarında öğrencilere yönelik bir konferans verdi.

Türk Don Kişot olarak tanınan ve gerçekleştirdiği konferanslar ve etkinlikler ile adından sıkça söz ettiren Orhan Kural, GKV Özel Okullarında iki saatlik konferansında öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize çevre bilincinin önemini anlatarak dünyada yaşanan son olumzuz gelişmeleri ve eko dengenin nasıl bozulduğunu anlattı.

81 il ve 45 ülkede 4000 konferans vererek dünya rekoru kıran ve 25 kitabı bulunan Orhan Kural, konferansındaki performansı ve Çevre Bilinci üzerine verdiği örnekler ile öğrencilerimiz üzerinde çok olumlu etkiler bıraktı. GKV'li Öğrencilere sorduğu sorulara aldığı yanıtlarla çok mutlu olan Orhan Kural, on yıl kadar önce geldiğim GKV kendine çok şey katmış müthiş bir gelişme ve ilerle göstermiş diyerek GKV'lilere övgü yağdırdı. Konferansın sonunda tüm salon ayağa kaldıran Orhan Kural öğrencilerle hep bir ağızdan "Daha İyi Bir Dünya İçin" çalışamaya söz veriyoruz sözlerini tekrarlattı. GKV Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur VERGİLİ, konuşmasında; "Sayın Orhan Kural Hoca'nın yıllar sonra yine GKV' yi tercih etmesi bir gönül birlikteliğinin sembolüdür. Kendilerini okullarımızda ağırlamak büyük bir onur ve gururdur. Kendisini ve Çevre Bilinci Çalışmalarını yürekten destekliyoruz." dedi.

Konferans sonrası gerçekleştirilen imza töreninde GKV öğrencileri kitaplara büyük ilgi göstermesi de ünlü yazarı duygulandırdı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Orhan Kural Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title