Haberler

Orhan Gencebay, "Size, 'Her Dönemin Adamı' Denilince Neden Kızıyorsunuz?" Sorusuna Cevap Verdi

Güncelleme:

Buket Aydın'ın sunumuyla CNN Türk ekranlarında yayınlanan 40 programına sanatçı Orhan Gencebay konuk oldu. Gencebay, "Size, 'her dönemin adamı' denilince neden kızıyorsunuz?" sorusuna, "Bu laf son derece yanlış." cevabını verdi.

Buket Aydın'ın sunumuyla CNN Türk ekranlarında yayımlanan 40 programına Sanatçı Orhan Gencebay konuk oldu.

"BUKALEMUNLUKTUR BANA YAKIŞMAZ"

Buket Aydın'ın sunumuyla 40 programına konuk olan Sanatçı Orhan Gencebay, "Size, 'Her dönemin adamı' denilince neden kızıyorsunuz? Sorusuna şu yanıt vererek, "Bu laf son derece yanlış. Bu bukalemunluktur, bana yakışmaz. Ben iktidara yakın olmayı şundan isterim. Çünkü bizi yöneten iktidardır. Devletimizi yöneten kimse onu seçen de halkımızdır. Halkımıza olan büyük saygı ve sevgiden dolayı iktidardakileri severim. Benim de bir oyum var şüphesiz ama halkımız onu seçmiştir saygı duyarım. Yeter ki o iktidar görevini iyi yapsın. Ben bunu beklerim. İktidarın görevini iyi yapması için bana düşen bir görev varsa şerefle seve seve yaparım.

Orhan Gencebay, 'Size, 'Her Dönemin Adamı' Denilince Neden Kızıyorsunuz?' Sorusuna Cevap Verdi

Bunu böyle düşünmeli herkes. Bu bukalemunluk anlamına gelmez. Her dönemde Süleyman babamıza Allah rahmet eylesin büyük sevgimiz vardı. Bülent Ecevit'e, Özal'a da büyük sevgimiz vardı… Hepsi ile de yakın görüşürdük. Özellikle Süleyman baba ve Demirel sonrasında Ecevit göreve gelmişler. Ben bu insanlara nasıl saygı duymayayım? Ülkemi yönetecekler! Benim ülkeme sahip çıkan onu iyi yönetene şükranlarım var. Benim bakışım her zaman budur. Bu herhangi bir iktidara yakın olmak anlamına katiyen gelmez. Sevmem öyle şeyi ben. Doğru olana boynum kıldan incedir. İyi hizmet verene saygı duyarım." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Orhan Gencebay Buket Aydın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

ÖMERAĞA:

DEVLETTEN NEDEN MAAŞ ALIYORSUNUZ KULA KULLUK EDENE YAZIKLAR OLSUN FAKİR FUKARANIN HAKKINI NEDEN HÖPÜRDETTİN AÇIKLA BAKALIM

17
5
yanıtYanıtla
Ahmet:

Her dönemin adamısınız. ? Devletten Maaş almayın o zaman görelim sizin adamlığınızı.

16
5
yanıtYanıtla
MERDO:

varol baba

4
16
yanıtYanıtla
Aykut:

Orhan Babaaaaa ''kula kulluk edene yazıklar olsun'' diyordun , ne oldu hani? Ya-zık-lar ol-sun sa-na.

16
1
yanıtYanıtla
soruYORUM deyilmisin:

tikkat et Dönen Adam deyilim diyemedi. Soru yanlis dedi gecistirdi.

14
3
yanıtYanıtla
:

ÜLKEDE IYI YE GIDEN HIC BIR SEY YOK SANATCI DEDIGIN YANDAS MÜTAYIDLERIN YANIN DA DEGIL HALKIN YANINDA OLUR

14
3
yanıtYanıtla
adımısorma:

Yaşa ORHAN BABA

2
14
yanıtYanıtla
Bilge:

Saç, kaş ve de bıyık boyamak zor olmuyor mu bu yaşta diye sormadılar.

12
2
yanıtYanıtla
:

HIC BIR ZAMAN ESKISI GIBI OLAMAYACAKSIN BU HALK BUNU UNUTMAZ

11
1
yanıtYanıtla
HASAN:

Yıılarını verdiğin sanat hayatını tek kalemde sildin attın baba olmadı yakışmadı sana. Rexona reklamında oynamayacaktın. siyasete girmeyecektin harcadın kendini yazık çok yazık. . .

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title