Haberler

Ünlü Sanatçı Orhan Gencebay, Hastaneye Kaldırıldı

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, yüksek ateş sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Eşi Sevim Emre, ünlü sanatçı Gencebay'ın sağlık durumuyla ilgili, "Çok şükür şimdi biraz daha iyi." dedi.

Ünlü şarkıcı Orhan Gencebay, hastaneye kaldırıldı. Memorial Hastanesi acil servisine sabah saatlerinde getirilen Orhan Gencebay'ın nabzının 90'ın üzerinde olduğu, doktorların acil olarak serum ve çeşitli ilaçlarla müdahalede bulundukları öğrenildi.

Ünlü Sanatçı Orhan Gencebay, Hastaneye Kaldırıldı

"ŞİMDİ BİRAZ DAHA İYİ"

Eşi Sevim Emre, sanatçının müşahede altında tutulduğunu belirterek, ''Orhan ile bugün stüdyoya gidecektik. Benim single'ımın kayıtları için bağlama çalacaktı. Ancak, sabah ateşler içinde kalkınca hemen ambulansla buraya geldik. Kalbiyle ilgili doktor takibinde olduğu için çok endişe ettim, çok şükür şimdi biraz daha iyi.'' ifadelerini kullandı.

Ünlü Sanatçı Orhan Gencebay, Hastaneye Kaldırıldı

Ünlü Sanatçı Orhan Gencebay, Hastaneye Kaldırıldı

Ünlü Sanatçı Orhan Gencebay, Hastaneye Kaldırıldı

Ünlü Sanatçı Orhan Gencebay, Hastaneye Kaldırıldı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Orhan Gencebay Memorial Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (57)

Xxy:

Rexona yı çok sıkmıştır..

21
6
yanıtYanıtla
Hani birlik:

Geber git sanatcilikla bir alakan kalmadi

8
16
yanıtYanıtla
ece:

hiçde dualarım seninle değil

7
16
yanıtYanıtla
neden:

sebep ??

yanıt2
yanıt2
OSİ:

Evet, evet ölsün . Ölsün de şöyle çam fıstıklı , peynirli , sütlü bir helva yesek . . . Bu zatı muhteremi çok sever ve dinlerdim taaaki AKİL OLUNCAYA KADAR . . .

18
5
yanıtYanıtla
Dr-Hayri:

ölsede hevla yesek.

6
13
yanıtYanıtla
NERMİN:

BU SEVİM EMRE KAFAYI YEMİŞ. 80 YAŞINA YAKLAŞMIŞ HALA NEYİ STÜTYOSU NEYİN SİNGLI BE TEYZEM. SENİN SINGLINI ALACAK OLANLAR RAHMETLIK OLDU. KİM SENİ NE YAPSIN. AYRICA SENDE SESMİ VAR. HANGİ SESLE. . BU ORHAN GENCEBAYDA SENİN SOYTARIN OLMUŞ. ADAMI SON ÇAĞINDA RAHAT BIRAK BE TEYZEM. AZICIK KÖŞESİNE ÇEKİLİP ÖBÜR DÜNYAYA HAZIRLIK YAPSIN. VAKİT DAR VAKİT. . EGOLARIN YÜZÜNDEN ADAM AYAKTA ÖLECEK

18
1
yanıtYanıtla
....:

ÇOK UKALASIN

yanıt3
yanıt3
sahin gul:

geberir insallah

5
12
yanıtYanıtla
AZRAİL:

intizar geri teper kendine mukayyet ol

yanıt2
yanıt0
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title