Haberler

Organ bağışı yapan aileye duygulandıran mektup

NİĞDE'de, merdivenden düştükten sonra beyin ölümü gerçekleşen Selda Çağlak'ın (40) bağışlanan organlarından kalbinin nakledildiği Osman Gökdemir'in eşi, acılı aileye mektup gönderdi. Vali Yılmaz Şimşek'in eşi Çiğdem Şimşek ile birlikte acılı aileye teslim ettiği mektup duygulu anlar yaşattı.

Kemerhisar ilçesinde merdivenden düşen 2 çocuk annesi Selda Çağlak'ın tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi de 12 Eylül günü genç kadının organlarını bağışladı. Çağlak'ın kalbi Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi altında olan 3 çocuk babası Osman Gökdemir'e nakledildi. Sağ böbreği Adana Şehir Hastanesi'ne, sol böbreği Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, karaciğeri ise Konya Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderilerek, organ bekleyen hastalara nakledildi.

AİLEYE MEKTUP GÖNDERİLDİ

?Kalp nakliyle yeniden sağlığına kavuşan Osman Gökdemir'in eşi Arzu Gökdemir, Selda Çağlak'ın ailesine mektup gönderdi. Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, eşi Çiğdem Şimşek ile birlikte Selda Çağlak'ın eşi Hüseyin Çağlak ve kız kardeşi Necla Keriman Doğan'ı ziyaret ederek, mektubu ulaştırdı.

DUYGULANDIRAN MEKTUP

Mektuptaki, "Biz çok uğraştık, çok çaba sarfettik. Hastanede bir tane sandalyede eşimin dünyaya gözlerini açmasını bekledim. Her saniye umutla bekledim. Siz bana umut oldunuz. Allah sizden razı olsun. En küçük çocuğum Hira, 'Babamın yüzü çok güzel neden hastaneye gidiyorsunuz' dedi. Boğazıma düğümlenen o sözleri anlatamam size. Küçücük çocuğa ne diyeceğimi nasıl anlatacağımı bilemedim. Siz benim yüzümü güldürdünüz, 3 çocuğumu sevindirdiniz. Allah da sizi sevindirsin" sözleri, acılı aileyi duygulandırdı.

Vali Şimşek, Çağlak ailesinin yanı sıra yakınlarının organlarını bağışlayan Çağlar Durak, İsmail Bulun ve Sevilay Aktaş'ı da ziyaret ederek, plaket verdi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beyin Ölümü Niğde Haberler

Bakmadan Geçme

Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title