Haberler

Oregon Scientific Gökkuşağı Saatleri İle İyi Bir Gece Uykusu Deneyimi Hayal Değil!

Güncelleme:

Fiziksel ve manevi mutluluğunuza özen göstermeyi unuttuğunuz, yaşam temponuzun yükseldiği anlarda, ister evde ister işte olun, Oregon Scientific ile yaşamınızı ve kişisel sağlığınızı dengede tutmak ve daha iyi hissederek daha iyi olmak mümkün.

Yaratıcılık, zekâ, uyumlu tasarım, kullanıcı dostu fonksiyonellik ve güvenilirlik kriterleri çerçevesinde Akıllı Yaşam konseptli yenilikçi ürünler geliştiren Oregon Scientific, sizi şık bir saatten çok fazlası olan RM901 & RM902 4/8 Dinlendirici Müzik İçeren Gökkuşağı Saatleri ile tanıştırıyor.

İyi bir gece uykusu ve doğal bir uyanma deneyimi için özel olarak tasarlanan Oregon Scientific Gökkuşağı Saatleri, kullanıcısına sıradan otomatik ayarlı saatlerin çok ötesinde bir deneyim sunuyor. İhtiyacınız olan her an uzaktan bile kolaylıkla okunabilen siyah üzeri sıcak sarı renkli dijital göstergesi ile en gelişmiş tasarım trendlerini evinize getiriyor. Kristal netliğindeki arka çerçevesi, 3 farklı moda sahip ışık ayarı, bulunduğunuz bölgenin yerel saatini her zaman doğru gösterme özelliği sayesinde, bu ürünler vazgeçilmezleriniz arasındaki yerini hemen alacak.

Sevdiğiniz müzikleri dinlemek istediğinizde, Gökkuşağı Saatlerinizi iPod ya da Mp3 çalar gibi ses cihazlarına bağlayarak da kullanabilirsiniz. Müzikten vazgeçemeyenler ve gece hoş melodiler eşliğinde uykuya dalmak isteyenler için ideal. Sabahleyin uyanma vaktiniz geldiğinde, eğer RM901 kullanıcısıysanız 4 farklı dinlendirici müzik ve ses seçeneğinden birini tercih ederek yumuşak melodiler veya doğa sesleri ile uyanabilirsiniz.

Unutmayın, eğer Oregon Scientific Gökkuşağı Saatiniz RRM902 model ise, 8 farklı uyandırma alarmı seçeneğiniz olacak. Aynı zamanda FM radyo ve dış sıcaklık özelliğine de sahip olan RRM902 sayesinde en sevdiğiniz FM radyoyla uyanabilir, dış hava sıcaklığına en uygun şekilde hazırlanarak güne başlayabilirsiniz.

Fonksiyonellikle tasarımı birleştiren Oregon Scientific saatlerinin mükemmel saat ve ses özellikleri, hayatta beklentileri yüksek olan ve sürekli stres altında çalışan kişiler için uygun bir dinlenme ortamı hazırlayarak modern ev ve ofislerin yaratılmasına katkı sağlıyor.

RM901 4 Dinlendirici Müzik İçeren Gökkuşağı Saati Ürün Fiyatı: 154 TL.

RM902 8 Dinlendirici Müzik İçeren Gökkuşağı Saati Ürün Fiyatı: 184 TL.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Oregon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title