Haberler

Orduspor-Trabzonspor Soyunma Odaları

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, alınan mağlubiyetten dolayı üzgün olduğunu belirterek, "Aslında ilk yarı iyi oynadık."

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, alınan mağlubiyetten dolayı üzgün olduğunu belirterek, "Aslında ilk yarı iyi oynadık. Çok iyi pozisyonlarda bulduk ama onlar kadar iyi kullanamadık. Kendime kızıyorum aslında. Oyuncular sahada çok iyi idi. Futbolda hak etmek önemli değildir. Skor önemlidir. İlk yarı Orduspor iyi idi. İkinci yarı iyi değildik ama Trabzonspor da bizden üstün değildi. Sakatlarımız bizi etkiledi ama bütün oyuncularımız iyi oynadı" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, şehitlerler için bütün Türkiye'nin başı sağolsun diyerek ailelerine başsağlığı dileyip konuşmasına başladı. Şenol Güneş kadrosunun geniş olduğunu söyledi, "Oyunun ilk bölümünde rakibin saldırgan oynayacağını biliyorduk. İki yılda çok iyi işler yaptılar. Kendi sahalarında iyi oynuyorlar. İlk bölümde de bunu kullandılar. Uzun paslarla üzerimize geldiler. Bu yüzden orta sahada iyi pas verme şansımız olmadı. İkinci yarıda oynamalarına izin vemedik. Dışarıda maç kazanamama baskısıyla dönen toplarda pozisyon verdik. İki kez Vittek'i oyuna almayı düşündük. Ama iki kez gol bulduk. Girmesede oyuna katkı sağlamış oldu. Onun yerine orta sahaya oyuncu aldık" dedi. Maç programı hakkında konuşmayacağını söyleyen Güneş, "Bunlar çağdaşı şeyler. Hakemlerle ilgili konuşanlar var. Kime göre neye göre. Bunlar gereksiz şeyler" diye konuştu.

Puan açısından önemli bir maçı kazandıklarını dile getiren Şenol Güneş, "Puan, güven, moral açısından önemli bir maçtı. Dış sahada kazanamama baskısı daha aşağıya indi. Güven ortamı ve birlikteliği bu sezon sağlayamadık. Trabzonspor daha iyi oyun oynacacak futbolculara sahip daha iyi skorlar alması gerekir. Kadro genişliğinden oyunculların verimliliğinde dalgalanlar oluyor. Oyuncularımız da buna daha alışık değiller" dedi. Fenerbahçeli Caner'in oyundan atılmasına da değinen Güneş, "Bir hakemin bir oyuncuyu dışarıya atması gündem değiştiriyorsa, şike sorunu kenara atılıyorsa konuşmaya gerek yok. Aynı hakem geçen yıl beni dışarıya attı. Kimsenin haberi yok" diye konuştu.

JANKO MUTLU

Bu sezon ilk golünü attığı için mutlu olduğunu söyleyen janko, "Takım için çok önemli bir galibiyet aldık. İlk kez deplasman galip geldik ve ilk kez iki kez üst üste galip geldik.İlk geldiğim günlere göre kendimi çok daha iyi hissediyorum. Maç oynayarak tempomu yakalayabilirim. Sezon öncesi takımla birlikte değildim. Hocamız bana sürekli takım yer verdi. Hala eksiklerim var. Uzun süre görev alarak daha faydalı olabilirim. Her yeni oyuncunun takıma alışması, takımın oyuncuya alışması zaman alır. Her geçen gün birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Takıma uyum sağlamaya çalışıyorum" dedi.

Bu sezon ilk maçına çıkan ve 90 dakika sahada kalan Emre'de galip geldikleri için mutlu olduklarını söyleyerek, "Takımımı kutluyorum çok önemli 3 puan aldık. Gelecek maçlar da aynı performansı sergiler ve Eskişehir maçında da galip geliriz" dedi. - Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hector Cuper Şenol Güneş Trabzonspor Orduspor Spor Haberler

title