Haberler

Orduspor Liderliği Kaptırdığına Üzülmüyor

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da, teknik direktör Erkan Sözeri, "Liderliği kaptırdığımıza kesinlikle üzülmüyoruz. Şu anda liderlik ya da ikincilik önemli değil, önemli olan sezon sonu buralarda olabilmek" dedi.

Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde uzun bir süredir lider konumda olduklarını ancak Ankaraspor'un, Şanlıurfaspor'u 4-0 yendikten sonra averajla birinci sıraya yükseldiğini belirtti.

Hedeflerinin aynı kararlılıkla lige devam etmek olduğunu söyleyen Sözeri, şunları kaydetti:

"Ligde yukarıyı korumak çok zor. Üst sıralarda olduğunuz zaman diğer takımlar size karşı daha çok motive olabiliyor. Hedefimiz aynı puanda olduğumuz diğer takımlarla sonuna kadar yarışa devam etmek. Önceliğimiz bulunduğumuz konumu korumak. Asıl sezon sonuna bakılması gerektiğini düşünüyorum. Şu andaki liderlik ya da ikincilik önemli değil, önemli olan sezon sonu buralarda olabilmek. Bizim asıl hedefimiz budur. Başka bir şey düşünmek istemiyoruz. Ligde uzun bir süre liderdik. Şu anda da bu liderliği kaptırdığımıza kesinlikle üzülmüyoruz. Biz son dört maçımızı en iyi şekilde oynayıp, devre arasına en iyi yerde girmek istiyoruz."

"8-9 takım yarışın içerisinde olabilir"-

Lig'de sezon sonuna kadar 8-9 takımın yarışın içerisinde olmasını beklediğini de anlatan Sözeri, sözlerini şöyle tamamladı:

"Üst üste kaybettiğimiz puanlarla avantajımızı kaybettiğimiz bir gerçek ama şu bilinmeli ki biz hiçbir maça lider havasında çıkmıyorduk. Her maça aynı motivasyon ile çıkıyorduk ama özellikle son üç haftada yediğimiz talihsiz goller oldu. Oyun anlamında kesinlikle sıkıntımız yok. Sadece sonuç anlamında sıkıntı yaşadık. Böylelikle kredimizi de tüketmiş olduk. Biz geride kalan bu üç hafta içerisinde oyunumuzun karşılığını almış olsaydık, bugün daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Ben ligin sonuna kadar 8-9 takımın bu yarışın içerisinde olacağını düşünüyorum. Çünkü devre arasında diğer takımların transfer şansı var. Bu anlamda takımlar kadrolarına yeni oyuncu katacaklardır." - Ordu

Kaynak: AA / Spor

Şanlıurfaspor Ankaraspor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title