Haberler

Orduspor, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarını Giresun'da Sürdürüyor

Uzun yıllar Giresunspor ile Bank Asya Birinci Lig'de mücadele eden Orduspor Giresun Atatürk Stadyumu'na bu kez Süper Lig'de oynayacağı maçın hazırlıklarını yapmak için geldi.

Uzun yıllar Giresunspor ile Bank Asya Birinci Lig'de mücadele eden Orduspor Giresun Atatürk Stadyumu'na bu kez Süper Lig'de oynayacağı maçın hazırlıklarını yapmak için geldi.

Süper lig takımlarından Orduspor sahasının bakımda olmasından dolayı ligin ilk haftasında oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını Giresun Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştiriyor.

Dün akşam ve bu sabah Teknik Direktör

Hector Cuper yönetiminde tam kadro taktik ağırlıklı çalışma yapan Orduspor çalışmalarını basına kapalı olarak gerçekleştirdi.

Orduspor Genel Sekreteri Murat Gürsoy, yaptığı açıklamada, "Sahamız bakımda olduğu için çalışmalarımızı Giresun Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştiriyoruz. Bize bu imkanı veren tüm yetkililere ve Giresun halkına çok teşekkür ediyoruz. Biz maçlarımızı Giresun'da oynamak istediğimizi Federasyon'a bildirmiştik ama teknik sorunlardan dolayı Giresun Atatürk Stadyumu Federasyon tarafından kabul görmedi. İlk iç saha maçımız olan Eskişehirspor maçını İstanbul'da Olimpiyat Stadyumu'nda oynayacağız" dedi.

Gürsoy, takımlarının şuan için oldukça iyi durumda olduğunu kaydederek "Çalışmalarımız çok güzel geçiyor. Bu yıl ki hedefimiz ligi ilk 5'in içinde bitirmek olacak. Bunu başaracak güçteyiz" diye konuştu.

Bir tane yerli sol açık oyuncusu alacaklarını da kaydeden Gürsoy, "Sol açık transferi için çalışmalarımız sürüyor. Şuan için isim vermek doğru olmaz ama iyi bir sol açık oyuncusu almayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Giresunspor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title