Haberler

Orduspor'dan Futbolcu ve Taraftara Teşekkür Mesajı

PTT 1. Lig play off yarı final rövanş maçında sahasında Mersin İdmanyurdu'na 1 0 yenilerek elenen Orduspor Kulübü, futbolcuları ve taraftarlarına teşekkür etti.

PTT 1. Lig play-off yarı final rövanş maçında sahasında Mersin İdmanyurdu'na 1-0 yenilerek elenen Orduspor Kulübü, futbolcuları ve taraftarlarına teşekkür etti.

Mor beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"PTT 1. Lig'de 38 haftalık maratonu 71 puanla tamamlayan takımımız, kulüp tarihimizin en yüksek ikinci puanını toplamasına rağmen ilk ikiden çıkamayarak, play-off'lara kalmıştır. Play-off'larda da her iki maçta rakibine oranla daha iyi oynayan ve sayısız pozisyonlara giren takımımız, istediği sonuçları alamayarak finale kalamamıştır. Alınan bu sonuç büyük Orduspor taraftarları gibi bizleri de derinden yaralamış ve çok üzmüştür.

Sezon boyunca yaşanan bütün zorluklara rağmen sahada enerjisini sonuna kadar harcayan, 90 dakika boyunca savaşan teknik ekip ve oyuncularımıza, bizlerden hiçbir zaman dualarını eksik etmeyen bütün kulüp personelimize, takımımızın sonuna kadar arkasında duran ve desteklerini esirgemeyen cefakar taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Mersin İdmanyurdu Orduspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title