Haberler

Orduspor'da Hüseyin Özcan Dönemi

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, istifa eden Teknik Direktör Ziya Doğan'nın yerine Hüseyin Özcan'ı getirdi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, istifa eden teknik direktör Ziya Doğan'nın yerine Hüseyin Özcan'ı getirdi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, teknik direktör Hüseyin Özcan ile anlaştı. Bugün Ordu'ya gelen Hüseyin Özcan, Orduspor kulüp binasında bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Orduspor'a layık görüldüğü için çok onurlandığını belirten Özcan, "Bu zor günlerde özüne dönen Orduspor'da bu büyük projeye destek vermek benim için gönül borcuydu. Bu gönül borcu parayla ölçemezsiniz. Benim için manevi değerler daha ön plandaydı. Bugün itibari ile Orduspor'la anlaştık ve benim için çok değerli bir anlaşma olduğuna inanıyorum" dedi.

"ORDUSPOR KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞACAK"

Kulüplerin öz kaynaklarına yönelmesinin Türk futbolu açısından çok önemli olduğunu ifade eden Hüseyin Özcan, "Bu anlaşmanın şahsım ve Orduspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Bana bu görevi layık gören Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen'e ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Özellikle bu zorlu dönemde Orduspor'da görev almak benim adıma oldukça önemli. Bu zor günlerde oldukça zor olan bu görevin taşıyıcısı olup layık görülmenin benim için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu benim için yeni doğuş projesi ve küllerinden yeniden doğan Orduspor olarak görüyorum. Bu zor günleri kendi öz kaynağına yönelmesi ile küllerinden yeniden doğacağına layık olduğu hedefe ve lige yeniden kavuşacağına inanıyorum. Benim yıllardır söylediğim ve de savunduğum kulüplerin öz kaynağını verimli ve olumlu kullanmasını, öz kaynaklara yüz dönerek çocuklarımızın değer bulmasının önem taşıdığını düşünüyorum. Bunu tüm ülke adına söylüyorum; 'futbolumuzun geleceği bizim kendi öz evlatlarımızdadır.' Yine bu bağlamda bu öze dönüş projesinde olmaktan gerçekten gurur duyuyorum" diye konuştu.

"EKONOMİK SIKINTILARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"

Ekonomik sıkıntılara değinen Özcan, "Ekonomik sıkıntılar ülke futbolunun her kesiminde var. Ekonomik sıkıntısı olmayan takımlar parmakla gösterilecek kadar az. Bunlar içerisinde de ekonomik sıkıntısı olmayan takımlar büyükşehir belediye takımları. Ben inanıyorum ki; kendi öz kaynaklarımızla bu sorunların üstesinden geleceğiz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Özcan Ziya Doğan Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title