Haberler

Orduspor-Beşiktaş Soyunma Odaları

Orduspor teknik direktörü Hector Cuper, kazanmaları gereken bir karşılaşmayı kaybettiklerini söyledi.

Orduspor teknik direktörü Hector Cuper, kazanmaları gereken bir karşılaşmayı kaybettiklerini söyledi. Cuper, "Bu maçı kaybetmekle zor duruma düşktük. İstediğimiz sonuçları bulamıyoruz. İlk yarıda çok iyi oynadık. Almeida'yı kontrol altında aldık. Pozisyon üretmeye başladık. Golüde bulduk. Ama bu skoru koruyamadık. İkinci yarı oyun disiplinini ve düzenini kaybettik. Benim de merak etiğim konu budur. O düzeni kaybettiğimiz içinde isteğimiz gibi gol pozisyonu bulamadık. Buda oyuncularımızın moralini bozdu. Bundan sonra oyuncularımızın moralini düzeltmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, az pozisyonun yaşandığı bir maç olduğunu söyleyerek, "Bazı maçlar vardır rakibe bakarsınız, saha koşullarına bakarsınız pozisyonlar üretmek isterseniz. Bulursunuz. Bazı maçalar vardır koşullara bakarsınız, rakibin direncine bakarsın. Bugün öyle bir maç oynadık. Pozisyonu az bir maç oldu. Çok büyük bir mücadele verdik dirençli oynadık. Rakibe pozisyon vermedik. Oyumcularımı kutluyorum. önemli bir maçtan üç puan aldık. Şimdi Eskişehir maçına hazırlanacağız" dedi. Beşiktaş'ın bir aile olduğunu söyleyen Aybaba, "Biz çok çalıştık, futbolcularımız çok çalıştı. Tesislerdeki arkadaşlar da emek sarfetti. Yönetimimiz dik durdu. Herkesin çok büyük bir emeği var. Herkesin ortak birliği ile meydana geldi bu takım. Bizim istediğimiz çok üstünde bir yere geldik. Büyük Beşiktaş ailesi olmak için çok çaba harcadık ve yol aldık" diye konuştu.

Beşiktaşlı Sivok sahanın iyi olmadığını ileri sürerek, "Orduspor çok iyi takım.Zor maç olacağını biliyorduk saha iyi değildi. Orduspor iyi kapanan ve iyi kontra atak yapan bir ekip olduğunu da biliyorduk. Golü de öyle yedik. Çok hızlı iki pasla gol yedik.Geri kalan sürede bizi bu sene başarılı yapan özelliklerimizi ortaya koymaya başladık. ve iki gol bulduk. Zor bir deplasmandan 3 puan almak önemliydi" dedi.

DHA(MS/AÖ) - Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hector Cuper Hugo Almeida Beşiktaş Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title