Haberler

Ordu'ya Ekim Ayında Doğalgaz Geliyor

Ordu'ya Doğalgaz Getirilmesi Amacıyla Başlatılan Çalışmalar Kapsamında Ordu Belediyesi ile Yetkili Firma Arasında Protokol İmzalandı. Ordu Belediye Meclis Salonu'nda İmzalan Protokolle Çalışmalar Nisan Ayında Başlayacak ve Ekim Ayı Başında Belli Bölgelerde Doğalgaz Kullanılabilecek.

Ordu'ya doğalgaz getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Ordu Belediyesi ile yetkili firma arasında protokol imzalandı. Ordu Belediye Meclis Salonu'nda imzalan protokolle çalışmalar nisan ayında başlayacak ve ekim ayı başında belli bölgelerde doğalgaz kullanılabilecek.

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, ekim ayından itibaren şehre doğalgaz verilmesini hedeflediklerini söyledi. Doğalgazla birlikte alternatif, ucuz ve temiz enerjiyi getirmiş olacaklarını belirten Torun, "Ordu'da kış aylarında büyük hava kirliliği mevcut. Doğalgazla en azından temiz enerji kullanmış olacağız. İlk etapta Organize Sanayi Bölgesi'nden başlamak üzere Durugöl, Akyazı ve Bahçelievler Mahalleleri doğalgazı kullanır hale gelecek. 3 yıl içerisinde ise tüm Ordu doğalgaz kullanabilecek. Ayrıca doğalgazla birlikte Ordu'da yeni atılımlar olacak ve katma değer oluşturulacak" dedi.

Aksa Doğalgaz Genel Koordinatörü Yaşar Arslan ise imzalanan protokolden sonra bir hafta içinde çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ile Aksa Doğalgaz Genel Koordinatörü Yaşar Arslan'ın, doğalgaz dağıtım protokolünü imzalamasının ardından dağıtım lisansı verildi.

(HA-SA) 19.03.2008 18:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title