Haberler

Ordu Valisi Yavuz Açıklaması

Ordu Valisi Seddar Yavuz, kamu sektörünün en önemli politikalarından ya da amaçlarından birinin yük olmaktan çok yük almak olması gerektiğini belirtti.

Ordu Valisi Seddar Yavuz, kamu sektörünün en önemli politikalarından ya da amaçlarından birinin yük olmaktan çok yük almak olması gerektiğini belirtti.

Ünye ilçesinde ziyaretlerde bulunan Vali Yavuz, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ile makamında bir araya geldi.

Yavuz, ziyaretin ardında gazetecilere yaptığı açıklamada, Ünye'de yapılan çalışmalarla ilgili genel değerlendirme yaptıklarını söyledi.

Ünye'nin hem geçmişiyle hem de yetiştirdiği insan potansiyeli ile önemli bir yer olduğunu belirten Yavuz, bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesini istediklerini anlattı.

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un Kültür ve Turizm Bakanlığına getirilmesinin Ordu için büyük bir şans olduğunu vurgulayan Yavuz, "Bu şansı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Tarihi ve turistik yerlerin restorasyonu başta olmak üzere turizmin ve kültürün gelişimi noktasında önemli adımlar atılacağına gönülden inanıyorum." dedi.

Yavuz, Türkiye'nin, kamu hizmetleri noktasında önemli bir noktaya geldiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Türkiye artık sorunlarını çok hızlı çözebilen bir ülke haline gelmiştir. Her şeyden önce zenginleşmiştir. Bu zenginleşme Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bütün illerimize yansımıştır. Bizim amacımız da Ordu ile ilgili yeni fikirler üreterek bu şehre değer katmaktır. Yük olmaktan çok yük almak istiyoruz. Kamu sektörünün en önemli politikalarından ya da amaçlarından biri yük olmaktan çok yük almak olmalıdır."

Vali Yavuz, daha sonra Ünye Belediyesi'nde Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile buluştu.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title