Haberler

Ordu: Vali Gözlügöl ve Daire Müdürleri Fatsa'nın Sorunlarını Tartıştı

Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl, Fatsa İlçesi'ni Ziyaret Ederek İl Müdürleriyle Şehrin Sorunlarını Tartıştı. Gözlügöl'e Fatsa Ziyaretinde İl Genel Meclis Başkanı Celal Tezcan, Daire İl Müdürlerinin Yanısıra AK Parti Grup Başkanvekili Eyüp Fatsa da Eşlik Etti.

Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl, Fatsa İlçesi'ni ziyaret ederek il müdürleriyle şehrin sorunlarını tartıştı. Gözlügöl'e Fatsa ziyaretinde İl Genel Meclis Başkanı Celal Tezcan, daire il müdürlerinin yanısıra AK Parti Grup Başkanvekili Eyüp Fatsa da eşlik etti.

Vali Gözlügöl, ilk ziyaretini İlçe Kaymakamlığı'na gerçekleştirdi. Burada TS-EN-ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi temel eğitim seminerine katılan 20 memura başarı belgesinin verilmesinin ardından İlçe Halk Kütüphanesi'ne geçilerek ilçenin sorunları tartışıldı. Buradaki toplantının oturum başkanlığını yapan Gözlügöl, yaptığı konuşmada daire müdürlerinin ofis memurluğu yapmamaları gerektiğini belirterek, "Daire müdürleri basiretli bir işadamı gibi sahaya inmeli ve o sahada kaynağı sermayeyi etkin ve verimli kullanmak suretiyle düşünce hızıyla hareket etmeli. Düşünce hızıyla hareket edemezsek dünyanın geldiği, komşularımızın geldiği noktada biz bir mesafe alamayız. Bu düşünce ile bana destek veren, benimle koşturan çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim. 8.5 aylık görev süremde gördüm ki, arkadaşlarım benimle aynı heyecanı paylaşıyor, aynı noktada aynı hızla hareket ediyor. Çalışma arkadaşlarımla hep beraber gece gündüz koşuyoruz. Eskiden bir köprü yapılıyordu, uğruna romanlar yazılıyordu ama şimdi aynı yerde bakıyoruz 4 köprü yapılıyor. Bunlar kolay olmuyor ama biz bunu başarıyoruz" dedi.

Vali Gözlügöl, kış ayını mütakiben çalışmalara hızla devam edeceklerini ifade ederek, "Yaz aylarından itibaren elimize kazma kürekleri alıp çalışmaları aynı hızla sürüdüreceğiz. Devlette devamlılık esastır. Kamu hizmeti sürekli olmalıdır. Kesintiye asla uğramaz. Hatta yargı bile bir süre durabilir ama idare asla duramaz. Sahil yolu, hükümetimizin imkanlarıyla bitme noktasında. Çok az bir kısmı kaldı. Sadece bir yol değil bunun anlamı. Bunun anlamı, Fatsa'nın bir kent kimliğine kavuşmasıdır. Yukarı ilçelerden geliyorsunuz, karşınıza birden denizle bütünleşmiş bir kent görüyorsunuz. Buradan yeni sahil yolundan gidiyorsunuz ışıklarla donaltılmış, tünellerle donatılmış bir yoldan geçerek yine denizle bütünleşmiş bir Ordu çıkıyor karşımıza. Bunlar çok güzel şeyler. Güzel şeyleri görürsek daha mutlu oluruz, hayata daha sıkı sarılırız. İşimize ciddiyetle sarıldığımızda alamayacağımız bir mesafe yoktur" diye konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili Eyüp Fatsa, ise yaptığı konuşmada, Ordu'da hizmete ve başarıya kenetlenmiş bir yapının olduğunu belirterek, "Gezdiğimiz yerlerde hizmeti ayağına götürdüğümüz vatandaşların yüzlerindeki sevinç ve yüz ifadesini herkesin görmesini isterdim. Fatsa'daki KÖYDES projesi ile yapılan hizmetler, milletimizin yıllarca ertelenmiş ve ötelenmiş beklentileriydi. Milletimiz bunlardan çok daha fazlasına layıktır. Köylerde yapılan hizmetler, taşralara ve büyük şehirlere yapılan göçü büyük ölçüde önleyecektir. Bundan sonraki hedef de insanları doğduğu yerde doyabildiği projelerle barındırmaktır. Hepimizin ortak hedefi bu millete hizmet etmektir. Dünyanın çok farklı yerinde hizmet yaptım ama insanın kendi milletine ve kendi insanına hizmet etmek kadar güzel bir şey yok" dedi.

Ordu Valisi Said Vakkas Gözlügöl, İlçe Halk Kütüphanesi'ni gezerken gördüğü çocuklara Atatürk'ün "Nutuk" isimli kitabını hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title