Haberler

Ordu Tv'den Açıklama

Ordu Tv Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Taştemel, Gayri Ahlaki Davranışları Sebebiyle İmamlıktan Atılan M.y.'nin Evlilik İlanlarını Verdiği Uydudan Yayın Yapan Kanalın Kendi Kuruluşları Olmadığını Açıkladı.

Ordu TV Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Taştemel, gayri ahlaki davranışları sebebiyle imamlıktan atılan M.Y.'nin evlilik ilanlarını verdiği uydudan yayın yapan kanalın kendi kuruluşları olmadığını açıkladı.

Cumhur Taştemel, bazı ulusal basın ve yayın organlarında, Ordu'da meydana gelen olayı anlatırken 'uydudan yayın yapan bir TV kanalı' ibaresiyle Ordu TV'nin anlaşıldığını hatırlattı. Bu kanalın Ordu TV olmadığını ifade eden Taştemel, "Televizyonumuz Ordu'da uydudan yayın yapan tek TV kanalıdır. İmamlıktan atılan M.Y.'nin ilanlarını verdiği TV, başka bir ilden uydudan yayın yapan özel bir TV'dir. Ordu TV, kuruluşundan bugüne kadar alt yazı yoluyla arkadaşlık ve evlilik ilanları yayınlamamıştır. Ordu TV, bu konudaki hassasiyetini her zaman korumaya devam edecektir" dedi.

(MAK-SA)

18.01.2007 17:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title