Haberler

Ordu: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta Mücadele Eden Ünyespor, Hafta Sonu Oynayacağı Yimpaş Yozgatspor Karşılaşmasının Hazırlıklarına Başladı.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta mücadele eden Ünyespor, hafta sonu oynayacağı Yimpaş Yozgatspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Geçen hafta kendi sahasında Pazarspor'u yenerek 8. sıraya yükselen ve moral bulan Ünyespor, hafta sonu oynayacağı Yimpaş Yozgatspor maçının hazırlıklarına Çınarsuyu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanda Pazarspor karşında ilk 11'de forma giyen oyuncular düz koşu yaparken, diğer oyuncular ise Ünyespor PAF takımı ile çift kale maç yaptı.

Son 3 maçına teknik direktörden yoksun çıkan Ünyespor'da takımın teknik sorumluluğunu yürüten menajer futbolcu Murat Sözkesen, Pazarspor karşısında sezonun en iyi maçını oynadıklarını söyledi. Bu hafta sonu oynanacak olan Yimpaş Yozgatspor'un grupta 2. sırada yer alarak zirve mücadelesi veren bir takım olmasının gözlerini korkutmadığı ifade eden Sözkesen, "Pazarspor karşısında olduğu gibi Yimpaş Yozgatspor karşısında da iyi mücadele verip sahadan yine mutlu ayrılmak istiyoruz. Takımın moral ve motivasyonu oldukça iyi. Sakat oyuncumuz bulunmuyor. Umarım seyircimizin de desteğiyle bu haftada 3 puan yine bizim olacak ve yükselişimiz devam edecek" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title