Haberler

Ordu Ticaret Borsası'nda Fındık İşlem Hacmi Rekoru

Ordu Ticaret Borsası, Kotasyonunda Fındık Bulunan Ticaret Borsaları Arasında En Fazla Fındık İşlemi Yaparak Rekor Kırdı.

Ordu Ticaret Borsası, kotasyonunda fındık bulunan ticaret borsaları arasında en fazla fındık işlemi yaparak rekor kırdı.

Edinilen bilgilere göre, 2006 yılında fındık satış işlemi yapan 5 ticaret borsası arasında en fazla işlem hacmini Ordu Ticaret Borsası gerçekleştirdi. Buna göre Ordu Ticaret Borsası 2006 yılında 1 milyon 394 bin YTL ile son yılların en büyük fındık işlemini yaparak rekor kırdı. Onu 1 milyon 354 bin YTL ile Adapazarı Ticaret Borsası izlerken, Düzce Ticaret Borsası 1 milyon 274 bin YTL ile 3, Giresun Ticaret Borsası 1 milyon 205 bin YTL ile 4, Trabzon Ticaret Borsası 742 bin YTL ile 5. sırada yer aldı.

Ordu Ticaret Borsası, bu sonuçlarla Karadeniz'de kurulması planlanan 'Fındık İhtisas Borsası' için en güçlü adaylar arasında bulunuyor.

(MAK-SA-SN-SN-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title