Haberler

Ordu Tedbirli

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, her yıl temmuz veya ağustos aylarında görülen aşırı yağış, sel ve taşkınlara karşı tedbirli olacaklarını belirterek, ”Bizim için vatandaşımızın can ve mal güvenliği herşeyin önünde geliyor” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, her yıl temmuz veya ağustos aylarında görülen aşırı yağış, sel ve taşkınlara karşı tedbirli olacaklarını belirterek, "Bizim için vatandaşımızın can ve mal güvenliği herşeyin önünde geliyor" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu'da bulunan İçme Suyu Arıtma Tesisi, İtfaiye Grup Amirliği ve Zabıta Daire Başkanlığı'nda incelemelerde bulundu. Önceki akşam bölgede etkisini gösteren sağanak yağışlar nedeniyle gece boyunca Büyükşehir Belediyesine bağlı birimlerden 19 ilçedeki son durum hakkında saati saatine bilgi alan Başkan Yılmaz, sabahta Büyükşehir Belediyesine bağlı birimleri denetledi.

"İÇME SUYUMUZ TEMİZ"

İlk olarak Altınordu ilçesine bağlı Karapınar Mahallesi'nde bulunan İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürü Fatih Yörük'ten bilgi aldı. OSKİ Genel Müdürü Fatih Yörük, Başkan Yılmaz'a verdiği bilgide, yağan yağmura bağlı olarak il genelinde ufak çapta ihbarlar aldıklarını ve bu ihbarlara anında müdahale edildiğini söyledi.

"İTFAİYE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde yaptığı incelemenin ardından Altınordu İtfaiye Grup Amirliği'ne geçen Başkan Yılmaz, itfaiyenin vatandaşın can ve mal güvenliği açısından çok önemli olduğunu söyledi. İtfaiye Daire Başkanı Adnan Meral'dan bilgi alan Başkan Yılmaz, itfaiyeye eksik görülen noktalarda her türlü desteğin verileceğini dile getirdi.

ZABITAYA UYARI: ADİL VE ADALETLİ OLUN

Altınordu İtfaiye Grup Amirliği'nde yaptığı incelemenin ardından Zabıta Daire Başkanlığı'na geçen Başkan Yılmaz, İtfaiye Daire Başkanı Hulusi Yılmaz'dan bilgi aldı. Zabıtanın belediyenin aynası olduğunu söyleyen ve personelle bir süre sohbet eden Başkan Yılmaz, "Vatandaşa karşı adil ve adaletli olun. Belediyelerin millete hizmetin ilk kapısı olduğunu unutmayın" diyerek zabıtaları uyardı.

VATANDAŞIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

İçme Suyu Arıtma Tesisi, İtfaiye Grup Amirliği ve Zabıta Daire Başkanlığı'nda yaptığı incelemenin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, her türlü doğal felakete karşı önceden önlem alacaklarını söyledi. Başkan Yılmaz açıklamasında, şunları söyledi: "Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak kendi bünyemizdeki hizmet alanlarını denetlemeye ve incelemeye devam ediyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 19 ilçede itfaiye grup amirliklerini kurdu. İtfaiyemize araç takviyesi yapacağız. Temmuz ayları bizim için sıkıntılı aylardır. Bu mevsimlerde oluşan aşırı yağışlar su baskınlarına ve taşkınlara neden oluyor. Samsun'da geçtiğimiz yıl 8 kişinin yaşamını yitirdiği sel felaketinden ders çıkarmalıyız. Biz tedbirimizi alacağız. Sıkıntılı gördüğümüz bölgelere özellikle müdahale edeceğiz. Bizim için vatandaşımızın can ve mal güvenliği herşeyin önünde geliyor. Bu bakımdan personelimize de her türlü makine ve ekipman desteğini sağlayıp, vatandaşlarımızın huzurlu, mutlu ve güvenli bir şehirde yaşamalarını sağlayacağız."

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın yaptığı incelemelerde kendisine Genel Sekreter Mustafa Çöpoğlu'da eşlik etti. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Altınordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title