Haberler

Ordu: Tarım Danışmanları 657'ye İmza Attı

Hükümetin "Köy Merkezli Tarımsal Üretime Destek" Projesi Kapsamında, 2004 Yılında Kırsal Kesimdeki Beldelere Hizmet Götürmek Amacıyla İl Özel İdareleri'nden Hizmet Satın Alma Yoluyla Çalışmaya Başlayan Tarım Danışmanları, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Kapsamına Alınıyor.

Hükümetin "Köy Merkezli Tarımsal Üretime Destek" projesi kapsamında, 2004 yılında kırsal kesimdeki beldelere hizmet götürmek amacıyla İl Özel İdareleri'nden hizmet satın alma yoluyla çalışmaya başlayan tarım danışmanları, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamına alınıyor.

Ordu il genelinde 3 yıldır hizmet vermekte olan 5 veteriner hekim ve 14 ziraat mühendisinden oluşan 19 tarım danışmanı, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4B maddesi uyarınca sözleşmeli personel olarak çalışmaya devam edecek. Bu kapsamda Tarım ve Köyişleri Bakanlığı adına İl Tarım Müdürlüğü ile sözleşme imzalandı.

İmza töreninde konuşan Ordu Tarım İl Müdürü Sadi Sadıkoğlu, tarım danışmanlarının kırsal alanda büyük bir boşluğu doldurduğunu ifade ederek, "Artık devlet memurusunuz. Hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title