Haberler

Ordu Sürücüsüz Otomobilin Kaza Anı Kamerada

Ordu'nun Ünye ilçesinde park halinde olan sürücüsüz otomobil, geri gelerek yol üzerinde park halindeki başka bir otomobile çarptı.

Ordu'nun Ünye ilçesinde park halinde olan sürücüsüz otomobil, geri gelerek yol üzerinde park halindeki başka bir otomobile çarptı. Kaza anı otoparka ait güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Kaladere Mahallesi, Hükümet Konağı arkasındaki otoparkta meydana geldi. Otoparkta, S.G.'ye ait 34 FYD 57 plakalı otomobil, içerisinde sürücüsünün bulunmadığı sırada aniden geri gelmeye başladı. İddiaya göre, el freni tutmayıp geri yönelen otomobil, bulunduğu yerin de hafif rampa oluşu nedeniyle hızlanıp, yol üzerinde park halindeki başka bir otomobile çarptı. Kaza sırasında yolda seyir halinde olan servis minibüsü de, geri gelen otomobili son anda fark ederek durdu. Maddi hasarın meydana geldiği kaza anı ise otoparka ait güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title