Haberler

Ordu: Otomobil Şarampole Uçtu: 1 Ölü, 1 Yaralı

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde bir otomobilin şarampole uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında, bir kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı.

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde bir otomobilin şarampole uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında, bir kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ünye'den Ordu istikametine giden 52 FN 207 plakalı otomobil, sürücüsü Huriye Ergül'ün (34) Cevizdere Irmağı üzerinde bulunan köprüden geçişi sırasında yoldaki kasislerden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Takla atan araç bölünmüş yol ortasındaki refüjü aşıp, ters istikamete geçerek yol kenarındaki şarampole uçtu. Saat 14.30 sıralarında meydana gelen kazada, hurdaya dönen araç içerisinde sıkışan sürücü ve kardeşi olduğu belirtilen Nezir Ergül olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekibi ve çevredeki vatandaşların çabalarıyla çıkarıldı. Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenen yaralılardan, süratli araç kullandığı ileri sürülen sürücü Huriye Ergül yolda hayatını kaybederken, kardeşi ise ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak Samsun Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza esnasından köprü demirlerini boyadığı öğrenilen görgü şahidi Faruk. K. köprü üzerinde kasislerin olduğunu, ancak uyarı levhaları bulunduğunu ifade ederek, "Bu yolda kusur olmaması mümkün mü? Ağır tonajlı kamyonlar gelip geçiyor. Ama asıl problem insanların bilinçsizliğinde. Kimse yavaş geçmiyor. Adam oraya tabela koymuş. Bu yola 120 ile girersen ya uçarsın ya devrilirsin" diyerek serzenişte bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title