Haberler

Ordu: Ordu'da Yerel Yönetimler

Ordu'da 5 Bin Öğrencinin Eğitim ve Öğretim Gördüğü Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu Öğrencileri, Okul Bahçesini Asfaltladığı İçin Belediye Başkanı Seyit Torun'a Teşekkür Ziyareti Yaptı.

Ordu'da 5 bin öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu öğrencileri, okul bahçesini asfaltladığı için Belediye Başkanı Seyit Torun'a teşekkür ziyareti yaptı.

Okul Müdürü Bayram Avcı, Meclis Başkanı Mert Ataman ve okul yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette öğrenciler Başkan Torun'a teşekkür etti. Yıllardır bozuk beton ve çamurlu bahçede oynamak zorunda kaldıklarını belirten öğrenciler, böyle bir çalışmaya minnet duyduklarını belirttiler.

Başkan Seyit Torun da imkanlar ölçüsünde tüm okullara yardım etmeye çalıştıklarını belirterek, "Çocuklarımızın eğitim gördükleri yerlerin daha sağlıklı olması bizim arzumuz. Bunun için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.

(MAK-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title