Haberler

Ordu: Ordu'da Yerel Yönetimler

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Güzel Sanatlar Lisesi'ni Ziyaret Ederek Bir Süre Önce Belediye Kültür Yayınları Arasında Çıkan 'Ordu Türküleri' Kitap ve Cd'lerini Hediye Etti.

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret ederek bir süre önce belediye kültür yayınları arasında çıkan 'Ordu Türküleri' kitap ve CD'lerini hediye etti.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ ile birlikte Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret eden Başkan Torun, söz konusu kitabı bu okula hediye etmesinin farklı bir anlamı bulunduğunu belirtti. Herkesin sanatçı olamayacağını, ancak bu okulu seçen öğrencilerin sanata olan ilgilerini ortaya koyduğunu belirten Başkan Torun, "Öncelikli olarak yöremizin yetiştirdiği ses sanatçılarının eserlerinden düzenlenen bu kitap, hem kendi kültürümüzü tanıtmamız hem de yöremizle ilgili müzik eserlerini öğrenmelerine yardımcı olacaktır. Bu sebeple Güzel Sanatlar Lisesindeki öğrencilerin bu kitaba sahip olmasını arzu ettik." dedi.

Ziyaretten oldukça memnun kaldığını ifade eden okul müdürü Osman Kaya da, Başkan Seyit Torun ve Başkan Yardımcısı Özer Karadağ'a, tarihi evlerin bulunduğu bir tablo ile üzerinde 'Türk, Öğün, Çalış, Güven' sözlerinin bulunduğu Atatürk resmi hediye etti.

(MAK-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title