Haberler

Ordu: Ordu'da AB Proje Semineri

Ordu Valiliği, Avrupa Birliği (AB) Mali Fonlarından Yararlanmak Amacıyla AB Formatına Uygun Projeler Üretilmesi İçin Seminer Düzenleyecek.

Ordu Valiliği, Avrupa Birliği (AB) mali fonlarından yararlanmak amacıyla AB formatına uygun projeler üretilmesi için seminer düzenleyecek.

Avrupa Birliği'nin nitelikli projelere destek sağlaması ve bunun için Türkiye'ye 24 milyon Euro'luk fon ayırması üzerine Ordu Valiliği harekete geçti. Devlet Planlama Teşkilatı'nın AB fonlarından yararlanmak amacıyla uygulama rehberi hazırlığında olması üzerine Ordu Valiliği, 18 ilçe kaymakamlığı, ilçe belediye başkanlıkları, Ordu Üniversitesi, Ordu Belediye Başkanlığı, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, kamu kurumları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası Başkanlığı, sivil toplum kuruluşları ve Muhtarlar Derneği'ni kapsayan bir seminer düzenledi. AB normlarına uygun projeler hazırlanması için düzenlenecek seminer 30 Kasım-1 Aralık 2006 tarihlerinde 2 gün boyunca Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Valilik, seminere katılacak olanların yabancı dil bilmesi ve proje hazırlayarak uygulama niteliğinde olması gerektiğine dikkat çekti.

Avrupa Birliği, ülkelerden gelen istihdam arttırıcı ve insana yönelik sosyal proje tekliflerini değerlendirerek mali fonlarından ödenek ayırıyor. Avrupa Birliği, fon desteği sağladığı projeleri uygulama aşamasında sürekli denetliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title