Haberler

Ordu'nun Akkuş İlçesi'nde Okullara Kar Tatili

Ordu'nun Akkuş İlçesi'nde devam eden kar yağışı ve tipi, yaşamı olumsuz etkilerken, ekipler yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ordu'nun Akkuş İlçesi'nde devam eden kar yağışı ve tipi, yaşamı olumsuz etkilerken, ekipler yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçedeki okulların yarın için tatil edildiği açıklandı.

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve kar yağışlı hava Ordu'nun Akkuş ilçesinde de hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Akkuş Belediyesi ekiplerinin karla mücadele çalışmamaları aralıksız devam ederken yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle okullar İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla yarın tatil edildi. Olumsuz hava şartlarıyla mücadelelerinin devam ettiğini söyleyen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "Karın yağmaya başladığı günden itibaren tüm ekiplerimizle sahadayız. İlçemizde kar yağışı etkisini arttırarak devam ediyor. Bugün yağışıyla birlikte tipide etkili oldu. Açtığımız yollar yeniden kapansa da şu ana kadar herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gece-gündüz demeden çaba gösteriyoruz. Karla mücadele de Büyükşehir Belediyemizin ve ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akkuş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title