Haberler

Ordu: Müdürlerle İstişare Toplantısı

- Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde, İlköğretim Okulları ve Orta Öğretim Müdürleri, 2006-2007 Eğitim-öğretim Yılının İlk Toplantısını Kaymakam Selman Yurdaer'in de Katılımıyla Gerçekleştirdi.

- Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde, ilköğretim okulları ve orta öğretim müdürleri, 2006-2007 eğitim-öğretim yılının ilk toplantısını Kaymakam Selman Yurdaer'in de katılımıyla gerçekleştirdi.

Toplantı sonrası basın mensuplarına bir açıklama yapan Kaymakam Yurdaer, bir önceki yılın değerlendirmesini yapmak için bir araya geldiklerini belirterek, "Önceki yılda karşılaşılan sorunlar, önceki yılın başarı durumunu gözden geçirdik. Bu yılı daha verimli daha başarılı olması için neleri yapmamız gerekiyor bunların tespiti konusunda konuştuk. Müdürlerimizin isteklerini, alınması gereken tedbirleri gözden geçirdik" dedi.

Bütün amaçlarının ilçede okulların verimli ve başarılı bir yıl geçirmesi için çalışmak olduğunu ifade eden Yurdaer, "Her geçen yıl bir önceki yıldan daha başarılı olmak için gayret gösteriyoruz. Okul müdürlerimiz bu heyecanla ve istekle çalışıyor. Onların bu çabasının yanı sıra halkımızın ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın okullarımıza destek vermesi gerekiyor. Hepimiz okullarımıza sahip çıkarsak mutlaka okullarımızın seviyeleri daha iyi bir duruma gelecektir. Okullarımızın fiziki yapılarının noksanlıkları için yaz tatilinde çalışmalar yapılmıştı. Şimdi de eğitim ve öğretim çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz" diye konuştu.

(MY-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title