Haberler

Ordu: Mhk Başkanı Mustafa Çulcu Ordu'da

Merkez Hakem Kurulu (Mhk) Başkanı Mustafa Çulcu, Şike Tartışmalarının Kendilerini İlgilendirmediğini Belirterek, "Biz Spekülasyonlardan Uzak, İşimizi Daha İyi Yapmanın Peşindeyiz" Dedi.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Mustafa Çulcu, şike tartışmalarının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, "Biz spekülasyonlardan uzak, işimizi daha iyi yapmanın peşindeyiz" dedi.

MHK Başkanı Mustafa Çulcu, beraberinde MHK Başkan Vekili Mevlüt Güzel, Genel Sekreter Ali Kunak, Hakem Atamalarından Sorumlu MHK Üyesi Ali Aydın ve MHK üyeleri Orhan Erdemir, Lale Orta, Hatip Çopur ve Hikmet Öksüzoğlu ile birlikte Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ordu Şubesi'nin Hakem Balosu'na katılmak üzere Ordu'ya geldi. Hakemler Derneği'ni ziyareti sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan MHK Başkanı Mustafa Çulcu, şike tartışmalarına girmek istemediklerini söyledi. Bu tartışmaların kendilerini ilgilendirmediğini belirten Çulcu, "Biz Türk hakemliğini gerek yurtiçinde gerek yurtdışında daha iyi temsil edecek olan yetenekleri nasıl buluruz, bunun peşindeyiz. Bu spekülasyonlardan uzak, işimizi gayet güzel yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bazı kulüplerin bazı hakemleri maçlarına atanmasını istemedikleri şeklindeki tepkilerini anlamsız bulduğunu da belirten Çulcu, "Biz işimize kimseyi karıştırmayız" dedi. Çulcu, "Biz göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hiçkimsenin işine karışmadık, kimseyi de işimize karıştırmayız. MHK olarak göreve geldiğimizden, görevi bırakacağımız güne kadar prensiplerinden taviz vermeden uygulamalarımıza devam edeceğiz. Polemiklerden uzak, Türk futboluna ve Türk hakemliğine daha ne gibi iyi hizmetler üretiriz, Türk futbol ve hakemliğini nasıl yukarılara taşırız, bunun peşindeyiz. İşimizi iyi yapmak istiyoruz. Başka bir düşüncemiz yok" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title