Haberler

Ordu - Kurtulmuş: Millet Eski Türkiye'ye Dönüşün Yolunu Kapatacaktır

Kurtulmuş: Millet eski Türkiye'ye dönüşün yolunu kapatacaktır Ordu'nun çaybaşı ilçesinde konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Gördüğümüz şu; millet kararını vermiştir.

Kurtulmuş: Millet eski Türkiye'ye dönüşün yolunu kapatacaktır

Ordu'nun çaybaşı ilçesinde konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Gördüğümüz şu; millet kararını vermiştir. Ak Parti'nin yanında, 7 Haziran'da yeniden güçlü bir şekilde kendisini gösterecektir. Yeni Türkiye istikametinde yürüyecektir. Eski Türkiye'ye dönüşün yolunu kapatacaktır" dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş bugün Ordu'nun Çaybaşı İlçesi'ni ziyaret ederek ilçe meydanında düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. 7 Haziran seçimlerini Ak Parti'nin önde bitireceğini vurgulayan Kurtulmuş, "Biliyorsunuz at yarışında nal toplamak diye bir tabir vardır. İstiyorlar ki tamam biz nal toplayacağız geride kalacağız ama ola ki bu at yarışında at önde hızlı koşarken bir çelme takabilir miyiz ' Ayağının önüne bir taş atabilir miyiz ' O atı bir sendeletebilir miyiz ? Şöyle biraz duraklatabilir miyiz diye düşünüyorlar. Son virajda bunları yapmaya çalışacaklar. Ama gördüğümüz şu millet kararını vermiştir. Ak Parti'nin yanında 7 Haziran'da yeniden güçlü bir şekilde kendisini gösterecektir. Yeni Türkiye istikametinde yürüyecektir. Eski Türkiye'ye dönüşün yolunu kapatacaktır. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden sizleri tebrik ediyorum" dedi.

O HESAPLAR TUTMAZ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de eleştiren Numan Kurtulmuş şunları söyledi:

"MHP'li kardeşlerimiz geldiklerinde bize oy verin biz iktidar olacağız diyorlar mı demiyorlar. Güvendikleri hadi biraz yüklenin de şu HDP biraz oyunu aşsın. Birkaç puanla bunlar oylarını aşsınlarda barajı geçsinler bunu söylüyorlar. Bunu içten içe istiyorlar. Eğer HDP barajı aşarsa Ak Parti'nin milletvekili sayısı biraz aşağıya iner diye düşündükleri için. Böylesine bir muhalefet olur mu ? İktidara geleceğine inanmıyor, zaten ana muhalefetin genel başkanı sorduğunuz zaman diyor ki 'benim en büyük hayalim yüzde 30 almaktır' diyor. Peki yüzde 30'la nasıl iktidar olacaksın. Sayın Bahçeli zaten onunda bir iktidar hayali olmadığını biliyoruz. O da kendisi bunu ortaya koyuyor. Tek hayalleri Ak Parti'nin oylarını indiremeyecekler de HDP'nin oyunu yükselterek Ak Parti'yi nasıl aşağıya çekeriz. Geçti o devirler, o hesapları çok yaptınız. O hesaplar tutmaz. 30 Mart'ta tutmadı, 10 Ağustos'ta tutmadı 7 Haziran'da da tutmayacaktır."

Kurtulmuş daha sonra İkizce İlçesi'ni de ziyaret ederek vatandaşlardan seçim için destek istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Numan kurtulmuş Çaybaşı Türkiye Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title