Haberler

Ordu Fatsa'da Sağanak; Osb Su Altında

Ordu Fatsa'da sağanak; OSB su altında (EK GÖRÜNTÜLERLE1)Fatsa'da sağanak; OSB su altında (3)ORDU'NUN 5 İLÇESİNİN KIRSALI SELE TESLİMOrdu'da şiddetli sağanak yağmur, Fatsa, Ünye, Perşembe, İkizce ve Aybastı ilçelerinin kırsal bölgelerinde sele neden oldu.

Ordu Fatsa'da sağanak; OSB su altında (EK GÖRÜNTÜLERLE1)

Fatsa'da sağanak; OSB su altında (3)

ORDU'NUN 5 İLÇESİNİN KIRSALI SELE TESLİM

Ordu'da şiddetli sağanak yağmur, Fatsa, Ünye, Perşembe, İkizce ve Aybastı ilçelerinin kırsal bölgelerinde sele neden oldu. Sel nedeniyle bu bölgelerde heyelan meydana geldi. Yollarda hasar oluştu. Şiddetli rüzgarın etkisiyle devrilen ağaçlar yolları kapattı. Sel suları ile birlikte taşınan taş ve ağaç parçaları araçlara zarar verdi. Fındık bahçelerinde zarar oluştu. Üreticilerin topladıkları ve bahçelerde bulunan fındık çuvalları sel suları ile birlikte derelere süreklendi. Fatsa ilçesinde fındık toplama işinde çalışmak için Güneydoğu bölgesindeki illerden gelen mevsimlik fındık işçilerinin çadırlarının bulunduğu bölge de sel suları altında kaldı. İşçiler çadırlarını bırakıp yüksek kesimlere gitti. Öte yandan İkizce ilçesinde deredeki su seviyesinin yükselmesiyle sel sularına kapılan bir yavru karacada vatandaşlar ve itfaiyenin çalışmasıyla kurtarıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İkizce Fatsa Ordu OSB Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title