Haberler

Ordu: Fatsa'da Hırsızlık

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde Marketten Alışveriş Yapan Kadının Çantasındaki Parasının, 10 Yaşında Bir Kız Çocuğu ve 3 Kadın Tarafından Çalınması Güvenlik Kamerasına Yakalandı.

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde marketten alışveriş yapan kadının çantasındaki parasının, 10 yaşında bir kız çocuğu ve 3 kadın tarafından çalınması güvenlik kamerasına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, markete gelen Şükrü G. ve annesi Halime G., alışveriş yaptıkları sırada yanlarına 3 kadın ve 10 yaşındaki bir kız çocuğu yaklaştı. Halime G.'nin çantasından hırsızlık yapmaya çalışan kız çocuğu, ilk girişiminde başarılı olamadı. Aynı çocuk daha sonra yanındaki 3 kadının da yardımıyla Halime G.'nin çantasından parayı aldı. Hırsızlık olayı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenirken, olayı gerçekleştiren kız çocuğu ve yanındakiler daha sonra kalabalıktan faydalanarak marketten uzaklaştı. Görüntüleri izleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kız çocuğunu yakalayarak Ünye Sabancı Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim etti.

Market sahibi Ali Kayışoğlu, bu tür 'tırnakçılık' tabir edilen hırsızlık olaylarının son zamanlarda sıkça yaşandığını belirterek, "Bu kişilerin Samsun'dan geldiğini öğrendik. Bu kişiler kalabalık yerleri seçiyorlar. Görüntülerde görünen kişiler mağdurun çantasında 700 YTL almışlar. Kameralarımız sayesinde bu kişiler tespit edildi. Kamera önlemi almamızın nedeni de zaten bu tür olayları önlemekti. Bu durum bizi de çok üzdü" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title