Haberler

Ordu: Fatsa, 20 Yıl Sonra Sinemaya 'Merhaba' Dedi

- Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde 20 Yıl Sonra İlk Sinema Açıldı. Refik Şener Tarafında Açılan Cinevizyon Sinemasında 3 Ayrı Salonda Aynı Anda 270 Kişi Film İzleyebiliyor. Sahil İlçesi Olan Fatsa'da Sinemanın Eksikliğini Hissederek Sinema Açmaya Karar Verdiğini Belirten İşletmeci Refik Şener, "Fatsa Halkı Sinemayı Gerçekten Özlemiş. Her Hangi Bir Duyuru Yapmamamıza Rağmen İlk Günden Gördüğümüz İlgi S...

- Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde 20 yıl sonra ilk sinema açıldı. Refik Şener tarafında açılan Cinevizyon sinemasında 3 ayrı salonda aynı anda 270 kişi film izleyebiliyor. Sahil ilçesi olan Fatsa'da sinemanın eksikliğini hissederek sinema açmaya karar verdiğini belirten işletmeci Refik Şener, "Fatsa halkı sinemayı gerçekten özlemiş. Her hangi bir duyuru yapmamamıza rağmen ilk günden gördüğümüz ilgi sinemaya duyulan özlemi kanıtladı. Fatsa 65 bin nüfuslu bir ilçe. Daha önceden 2 tane sinema varmış. 20 yıldır ilçede sinema olmayınca ilçe halkı sinema özlemini gidermek için Ordu'ya ve Samsun'a gidiyormuş. Fatsa halkını bu dertten kurtarmak için böyle bir yatırıma karar verdik" dedi.

(MY-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title