Haberler

Ordu'da Yerel Yönetimler

Ordu'nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Bolaman Beldesinde Bulunan Fatsa Anadolu Lisesi Öğretmenlerini ve Geçen Haftalarda Matematik Yarışmasında Ordu Birincisi Olan Öğrencileri Ziyaret Etti.

Ordu'nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Bolaman beldesinde bulunan Fatsa Anadolu Lisesi öğretmenlerini ve geçen haftalarda matematik yarışmasında Ordu birincisi olan öğrencileri ziyaret etti.

Başkan Hüseyin Anlayan, Anadolu Lisesi'nde ilk önce öğretmenler odasında öğretmenlerin dertlerini dinledi. Öğretmenler, Başkan Anlayan'a Fatsa şehir merkezinde esnafların ve otomobillerin kaldırım işgalleri ile ilgili şikayetlerini dile getirdi. Bunun Başkan Anlayan ise, “Kaldırımlarda esnaflara 1'er sıra ürünleri koymalarına müsaade ediyoruz. Bu sınırı aşanlara da ceza uyguluyoruz. Otomobil parkı sorunu ise yakın bir tarihte hayata geçecek olan katlı otopark ile çözmeyi hedefliyoruz” dedi. Başkan Anlayan, TOKİ konutlarının ay sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini de açıkladı.

Başkanı Hüseyin Anlayan, OYAK Ünye Çimento tarafından 2 hafta önce Ordu ili genelinde düzenlenen matematik yarışmasında il birincisi olan öğrencileri de ziyaret ederek başarılarından dolayı kutladı ve altınla ödüllendirdi.

(MY-SA)

11.04.2007 19:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title