Haberler

Ordu'da Yaylaya Modern Mezbaha Kurulacak

Ordu'nun önemli turizm noktalarından iki bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na modern teknoloji ile donatılmış mobil mezbaha kuruluyor.

Ordu'nun önemli turizm noktalarından iki bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na modern teknoloji ile donatılmış mobil mezbaha kuruluyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası'na bölgenin küçükbaş ve büyükbaş hayvan kesim ihtiyacını karşılayacak mobil mezbahanın kurulmasında son aşamaya gelindiğini söyledi.

Çambaşı'nın cazibesinin her geçen gün arttığına işaret eden Yılmaz, "Çambaşı Yaylamız artık hem yaz hem de kış sezonunda yoğun ilgi gören bir cazibe merkezi haline geliyor. Kayak merkezimizin açılması ve konaklama ihtiyacına yönelik yatırımların artmasıyla her geçen gün daha fazla sayıda insan Çambaşı Yaylası'na geliyor." dedi.

Yılmaz, şöyle devam etti:

"Bu nedenle bizler, yaylamızı ziyaret edenlerin günlük et tüketimi ihtiyacını karşılamak amacıyla modern bir mezbaha tesisini hizmete sunuyoruz. Çambaşı Yaylası'na ve çevre bölgelere hizmet edecek ve yılda ortalama 4 bin 500 küçükbaş ve büyükbaş hayvan kesimi yapılabilecek mezbahamızın yıl boyunca hizmet vermesini planlıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Enver Yılmaz Kabadüz Çambaşı Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title