Haberler

Ordu'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Ordu'nun Ünye İlçesinde Otomobilin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybederken, Yağmur Suyu Kanalı Üstündeki Beton Geçide Çarpan Araç Sürücüsü İse Sıkıştığı Yerden Yaralı Olarak Kurtarıldı.

Ordu'nun Ünye ilçesinde otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybederken, yağmur suyu kanalı üstündeki beton geçide çarpan araç sürücüsü ise sıkıştığı yerden yaralı olarak kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Devlet Sahil Karayolu Sazlık mevkiinde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Ünye'den Fatsa istikametine gitmekte olan E.Y. (40) idaresindeki 52 EF 504 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaya olarak evine giden Süleyman Okçu'ya (62) çarptıktan sonra yol kenarındaki yağmur suyu kanalına uçup, kanal üstündeki beton geçide çarparak durdu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ağır yaralanan Süleyman Okçu'ya ilk müdahalede bulunurken, Ünye Belediyesi itfaiye ekipleri de araç içerisinde sıkışan sürücüyü kurtarmaya çalıştı. Otomobilde bulunan sürücü E.Y.'nin çocuğu E.Y. (17) ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Bu arada araçlarını yol kenarına park ederek kaza mahalline gelen sürücüler ile çevredeki vatandaşlar, trafik polisleri ve jandarma ekiplerinin uyarısıyla dağıldı.

Cuma namazından çıktıktan sonra evine gitmekte olduğu öğrenilen Süleyman Okçu'nun eşi Makbule Okçu, yerde yatan kişinin kocası olduğunu öğrenince fenalık geçirdi. Komşularının "Kolunu oynatıyor bak, o yaşıyor" diyerek teselli etmeye çalıştığı Makbule Okçu, eşinden geriye kalan monta sarılarak gözyaşı döktü. Okçu, Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü ise yaralı olarak Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(OU-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title