Haberler

Ordu'da Tipide Mahsur Kalan 30 Araç Kurtarıldı

Ordu'nun yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kar kalınlığının 1 metreye ulaşırken, gece tipi nedeniyle mahsur kalan 30 araç, karla mücadele ekiplerince kurtarıldı.

Ordu'nun yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kar kalınlığının 1 metreye ulaşırken, gece tipi nedeniyle mahsur kalan 30 araç, karla mücadele ekiplerince kurtarıldı. Ordu'nun yüksek rakımlı ilçelerinde dün geceden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle, kar kalınlığı 1 metreye ulaştı. Bazı ilçelerdeki mahallelerde kar nedeniyle elektrik ve telefon hatlarında arızalar oluştuğu, bu nedenle de aksamalar olduğu belirtildi. Ulubey-Gürgentepe yolu Dokuz Dolambaç mevkiinde ise gece tipi nedeniyle karda mahsur kalan 30'a yakın araçta karla mücadele ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı. Akkuş'a bağlı Çayıralan'da da YEDAŞ ekipleri kar ve kötü hava şartlarına rağmen arızaları giderebilmek için yoğun çaba sarfetti. Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı karla mücadele ekipleride kapanan 60'a yakın mahalle yolunun tekrar ulaşıma açılması için karla mücadele çalışmasını da sürdürüyor. Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar ise, ilçenin yüksek kesimlerinde kar kalınlığının 1 metreye ulaştığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title