Haberler

Ordu'da Sel

Ordu'nun Fatsa İlçesine Bağlı Yalıköy Beldesinde Sağanak Yağışın Yol Açtığı Sel İş Yerlerini Sular Altında Bırakırken, Bir Kontraplak Fabrikasında Çalışan İşçiler Mahsur Kaldı.

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy beldesinde sağanak yağışın yol açtığı sel iş yerlerini sular altında bırakırken, bir kontraplak fabrikasında çalışan işçiler mahsur kaldı.

Yaklaşık 1 saat süren sağanak yağış beldede hayatı felç etti. Yağmurdan sonra derelerden taşan sel suları bazı iş yerlerini sular altında bıraktı. Yaşanan sel sonrası Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Ahmet Ulu ile beldede incelemelerde bulundu. Kaymakam Yurdaer, vatandaşlara bunun bir afet olduğunu ve afetlere altyapının çok fazla engel olamayacağını belirterek, "Geçmiş olsun. Çok fazla korkulacak bir şey olmadı. İl Özel İdaremize ait makinelerin hepsini buraya seferber ediyoruz.

Şu anda 1 tane greyder, 1 kepçe, 2 tane kamyon getirdik. Ayrıca Perşembe ilçesinden de araçlar geliyor. Vidanjör talep ettik, o da geliyor. Endişe edecek bir şey yok. Devlet halkımızın yanındadır" dedi. Kaymakam Yurdaer, bir evde zor durumda kalan Sadiye Selamet isimli yaşlı kadına da her türlü konuda yardımcı olacaklarını söyledi.

Yurdaer, daha sonra Aydın Kontraplak Fabrikası'nda incelemede bulundu. Fabrika yetkilileri, derenin suyu çekilmeden işçilerin akşam evlerine gidemeyeceğini belirterek, buraya bir köprü yapılması gerektiğini dile getirdi.

(MY-SA-SŞ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title